Hráčem 15. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Wolfgang Lorenz

74%

Wolfgang Lorenz (Baník Krásno) v neděli dokonale zastoupil svého úsěšnějšího spoluhráče Šeredu a ve středu zálohy se stal hlavním tahnounem svého týmu. V minulém ročníku tato role patříla Wolfgangu Lorenzi naprosto bezmezně, ale když v létě přestoupil do Baníku Lukáš Šereda, tak se Wolfgang dostal do menšího stínu. Teď ale zaválel a svůj proti Poříčí se potápející tým se snažil aktivní hrou opět nakopnout a sám se postaral hned o tři branky, ale ani to nakonec Baníku nestačilo. Krásno padlo na hřiští Poříčí a v posledním kole podzimu si musí svou první příčku uhájit proti Rychnovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Zach 11%
3. Tomáš Reitmeier 6%


0

Je středa, a tak je opět definitivně rozhodnuto o hráči kola a my Vám nyní přinášíme konečné výsledky, z nichž se dozvíte jména tří nejlepší. Po měnším výpadku se nám ale do sestavy vrátil oěpt krásenský hráč, tekž nebude pr onikoho tentokrát žádným překvapením, že s obrovským náskokem zvítězil tamnější záložník, Wolfgang Lorenz (Baník Krásno). O třiašedesát procent hlasů méně jste poté zaslali do poslední víězné Lomnice, za kterou byl nominován obránce Martin Zach (OSS Lomnice). A až třetí skončil opět druhý nejlepší střelec soutěže Tomáš Reitmeier (Baník Královské Poříčí), který na svou výhru stále ještě čeká.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.