Hráčem 10. kola, III. třída sk. A Nymburk, se stává...

Datum kola: 25.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Paštika

30%

Hráčem 10. kola III. třídy skupiny A se stal obránce Radek Paštika (32) ze Všechlap. Lídr tabulky měl v utkání proti Kamennému Zboží problémy a právě Paštika pomohl týmu, aby získal bod za remízu 1:1 a zůstal v čele tabulky. „Děkuji všem, kteří hlasovali. Nefotbalista nejlepší ve třetí třídě…,“ smál se Radek Paštika, když zjistil, že těsně vyhrál hlasování fanoušků, když získal 30 procent hlasů. Připravujeme s ním rozhovor, který si můžete přečíst v pátek.

V současné době střední obránce má za sebou bohatou kariéru. S fotbalem začal v dresu AFK Nymburk, poté zamířil na Loučeň, dále do Všechlap, kopal i za Mcely nebo Dymokury, až se dostal do Chleb. Odtud byl na hostování v Kamenném Zboží a od léta hostuje ve Všechlapech, kterým už v minulosti patřil. V týmu kope především na pozici stopera s parťákem Michalem Gajdošem. Právě tato dvojice má obrovský podíl na tom, že tým inkasoval po deseti kolech nejméně gólů ze všech (14 obdržených branek mají ovšem i Semice B), a vede tabulku. Těžko říct, jestli se Všechlapům povede být první v tabulce i v zimní přestávce. V posledních třech zápasech je čekají týmy z horních pater tabulky. Právě hráč 10. kola se bude snažit, aby tomu tak skutečně bylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Černý 29%
3. Tomáš Havelka 27%


0

Druhý v pořadí skončil útočník Michal Černý (34) z Chrástu. Nejlepší střelec soutěže nastřílel letos už dvanáct branek. Své střelecké konto rozšířil především v posledních dvou zápasech, kde nasázel tři a tři góly. V tom posledním jeho tým porazil béčko Kostelní Lhoty 5:0. Díky tomu je polovina všech gólů Chrástu jeho zásluhou. Ani dva hattricky ho ale nedovedly k titulu hráč kola. Tentokrát dostal 29 procent hlasů, tedy jen těsně skončil na druhém místě. Jen o málo méně hlasů dostal Tomáš Havelka (25) ze Staré Lysé. Tomu jste naposílali 27 procent hlasů. Obránce Staré Lysé, jenž v minulosti kopal třeba za Slovan Lysá nad Labem, tentokrát nastoupil na pravé záloze a podílel se na výhře svého týmu. Stará Lysá totiž překvapivě porazila Stratov 4:1. Díky tomu už není poslední a vaše hlasy Havelku poslali na třetí místo.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.