HISENSE Hráčem 2. kola, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 13.08.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Chocholáč

48%

Vítězem prvního losování je Ondřej Chocholáč, který hraje za Rožnou. Pro porovnání vítěz měl 48% a Tomáš Samek na 2. místě má 15%. Za co si tento hráč se objevil v sestavě kola? O víkendu Rožná hrála doma s Moravcem. Ondřej Chocholáč přišel na plac ve 2. poločase, za pár minut vyrovnal zápas a výrazně pomohl Rožné k prvním bodům této sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Samek 15%
3. Martin Hollý 10%


0

Prvním vítězem letošní sezóny je Ondřej Chocholáč z Rožné, který získal 47,73% ze všech hlasů. Na 2. místě je Tomáš Samek, který hraje za rezervu Bystřice, jemu hlas dalo 14,77% hlasujících. Stupně vítězů uzavírá útočník Osové Bítyšky Martin Hollý s 10,23%. Dále na 4. místě je Pavel Vondruška s 9,09%, Vondruška obléká dres Dolní Rožínky. Poté pětigólový střelec Miloš Prášil z Bystřice získal 5,68%, stejně hlasů dostal i útočník Radostínu Rostislav Večeřa. Dále z Dolní Rožínky s 2,27% je Jan Čermák. No a co se týče nováčků, tak Jan Šimáček z Velkého Meziříčí dostal 1,14% a Šimon Zdvihal, který hraje za rezervu Měřína má 3,41%.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.