EXPERT TIP - 18.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 23.4.2017


Zpět na experttip

Marek Jašek

Co nám o sobě expert 18.kola Marek Jašek z Dukovan řekl?

Kde začít? Asi v Kralicích nad Oslavou, v útlem věku ( 5-6 let) jsem začal kopat do meruny a to v Kralicích nad Oslavou. Fotbal mě bavil víc, než ostaní a tak jsem se přesunul do Náměště nad Oslavou, kde jsme měli úžasný ročník žáků a vyhrávali jsme co se dalo. Mými spoluhráči v té době byli Michael Rabušič, Adam Budzisnký, Štěpán Svoboda a další. Každý z nich byl v té době fotbalista a těchto zkušeností si vážím. Tenkrát platilo pravidlo, kdo byl šikovný šel do Třebíče, takže jsem rád, že jsem se posunul také dál a žákosvké, či dorostenecké soutěže jsem odehrál v dresu HFK Třebíč. V klubu jsem vždy nastupoval se staršími a strávil jsem v něm kus života. Poté přišla nabídka z dospělého fotbalu a já neváhal a přimul ji. Další kroky mě zavedli do nedalekých Rapotic, které jsem měl 5 km od mého bydliště. V době kdy jsem přestupoval, tak mužstvo mělo kvalitu na KP, bohužel se sešlo více faktorů proč tomu tak není dnes a z Rapotic jsem odešel na hostování do HFK,Baníku Zbýšov ( KP JM ) a SK Líšeň ( Divize sk. D ) , poté už mě bylo jasné, že fotbal mě určitě neuživí a začal jsem se věnovat hlavně práci, proto i fotbalové ambice šli stranou. V jarní části sezóny 2016/2017 jsem přestoupil na popud mého známého a trenéra v jedné osobě Rostě Štorka do Dukovan. Ambice byly jasné a to porvat se o postup v tomto ročníku. Zatím se nám to daří a doufám, že na konci sezóny se dočkáme happyendu! Zázemí má klub krásné, jako parta také fungujeme a to se odráží na výsledcích. Klubu by určitě slušela Átřídní příslušnost a kluci mi dají za pravdu, že uděláme vše, aby to bylo letos!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Kluci z Křoví jsou moji kamarádi a je mě líto toho kde se nachází, kvalita mužstva není špatná, ale jednotlivci vyčnívají asi nad kolektivem, což je škoda. Ať Kalda, Lukáš Němec, nebo Libor Tichý jsou pro mě páni fotbalisti, tak letos to na body nestačí a já doufám, že 3 body zůstanou doma, ale tabulkově se zdá, že zápas má jasného favorita, já si to nemyslím a čekám, že se na vítězství nadřeme.

Jiří Šoukal 1

Tomáš Dvořáček 1

Vítězslav Rous 1

Petr Jelínek 1

František Smejkal 1

Tomáš Toufar 1

Tomáš Klíma 0

Karel Řehoř 1

Marek Veselý 1

Jakub Doušek 1

Tomas Brazda 1

Petr Munduch 1

Soňa Dvořáčková 1

Tomáš Laš 1

Milan Laš 1

Jan Veselský 1

Jakub Sýkora 1

Radek Šikola 1

Miloslav Kafka 1

Jakub Veselsky 1

Jakub Bělehrad 1

Josef Cimbálník 1

Martin Fojtášek 1

Martin Mužátko 1

Josef Střešňák 1

Komentář:

Křoví se na posledním místě tabulky krčí již hodně dlouho, ale nic není rozhodnuto. Dukovany míří za postupem do I.A třídy a ponechají si doma všechny body.

Rostislav Kittler st 1

Lukáš Broža 1

Luboš Řezníček 1

Milan Neugebauer 1

Zpět na experttip