EXPERT TIP - 18.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 23.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Vojtěch Pavlík

 Zdravím všechny příznivce kvalitní kopané. Mé jméno je Vojtěch Pavlík a hraju za fotbalový oddíl z Vladislavi. S fotbalem jsem začínal těsně po revoluci ve Slavii Třebíč, kam mě jako malého chlapce přivedl můj dědeček. Tam jsem hrál až do juniorského béčka, z kterého jsem v roce 2007 přestoupil do Boroviny – Opatov, kde jsem zažil skvělou partu a prožil několik nádherných let. Následně mi v roce 2011 kamarád a kapitán týmů TJ Vladislav Ondřej Krátký „hodil laso“ s nabídkou, ať se stanu součástí nově vznikajícího projektu, který měl v úmyslu postoupit z okresního přeboru o několik soutěží výše. To se nám také nedlouho poté povedlo a nyní hrajeme poměrně slušnou roli v 1. A třídě kraje Vysočina. Naším cílem je ještě pár schůdku zdolat a postoupit do divize.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Tým Želetavy převzal kvalitní trenér Kylíšek, který mužstvu, jinak dopředu výborně vybavenému, vtiskl i taktický rámec a proto věřím a myslím, že Želetava půjde tabulkou nahoru a jednoznačně zvítězí 3:0.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Tady nečekám žádné útočné hody. Blíže k vítězství budou mít hosté, ale nakonec utkání skončí bez gólu.

Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Juniorka Třebíče má nemalé ambice a dravé mládí a technická kvalita by měla soupeře předčit. Otázka v jakém stavu bude hřiště v Rantířově, neboť pěknou trávu jsem tam ještě nezažil. Povrch a povětrnostní podmínky mohou pomoci domácím, avšak Třebíč zvítězí 1:4.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Obě mužstva v posledním kole schytala debakl, ale Šebkovice v domácím prostředí beznadějně poslední Hrotovice porazí, byť tím nejtěsnějším rozdílem 2:1

Tip experta: 2 37 - 38 - 25 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů z čela tabulky slibuje kvalitní podívanou, ve které však bude hrát prim mužstvo soupeře. Očekávám tvrdý zápas se spoustou karet a emocí. Hosté vyhrají 0:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lídr tabulky přivítá kvalitního soupeře, který chce hrát po zemi a ne jen nakopávat balóny dopředu. Kouty by rádi soutěž vyhrály a pravděpodobně se tak i stane. Přičteme-li k tomu bouřlivé (leckdy za hranou) domácí publikum, tak nezbývá než tipovat, že hosté si odvezou porážku 2:0.

Tip experta: 0 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Šlágr kola na závěr. Souboj kvalitních týmů a nedaleké derby přinese jistě mnoho emocí a kvalitní krajské kopané. Pro náš tým bude alfou a omegou pohlídat střelce Nováčka, který je ústřední postavou domácích. Naopak my doufáme, že hráči jako Petr Ciprys či Martin Chalupa připraví pro našeho „snajpra“ Davida Slobodu nějakou brankovou příležitost, kterou promění. Věříme, že v Budišově zvítězíme, ale nakonec budou oba týmy spokojeny s remízou 2:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Antonín Krupica 3
2. Petr Jelínek 3
3. Soňa Dvořáčková 3
4. Lukáš Broža 2
5. Tomáš Dvořáček 2
6. Petr Munduch 2
7. Lubomír Venhoda 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.