V Budišově se na gól čekalo marně


Branky


0

Nedělní odpoledne v Budišově se neslo ve znamení lokálního derby mezi domácím FC Budišov - Nárameč a hostujícím celkem TJ Sokol Vladislav. Utkání se hrálo před slušnou kulisou v typicky aprílovém počasí, kdy slunce střídal déšť a déšť následně krupobití. I přesto však trávník měl slušné kvality a byl předpokladem pro kvalitní krajskou kopanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujícímu trenérskému duu Krátký - Texl pro toto utkání chyběli dlouhodobě absentující obránce Petr Hekrla a tradiční stoper Lukáš Petz, jenž laboruje s nepříjemným zánětem středního ucha, a proto se z pozice krajního obránce posunul na jeho místo zkušený Vojtěch Pavlík. Domácí také téměř v plné sestavě nastoupili jako obvykle na hrotu se svým kapitánem a klíčovým mužem celku Karlem Nováčkem, jenž je se sedmi góly nejlepším střelcem domácím. Na druhé straně měl tuto úlohu zastoupit již devítigólový střelec David Svoboda, jenž měl v souboji s domácí obranou využít svých afrických kořenů a svádět s ní nejeden úspěšný souboj.

 

Utkání začalo obrovským náporem domácích, kteří během několika úvodních minut nepůjčili soupeři balón, ale z tohoto tlaku vzniklo nakonec jen pár závarů či střel z větší vzdálenosti. Po čtvrthodině hry se oklepali i hosté, kdy útočné akce spolu s Martinem Chalupou rozjížděl bývalý velký talent a navrátilec do sestavy Petr Ciprys. Ten následně přihrál do šancí jak Jakubu Orálkovi, tak svému parťákovi ze středu zálohy, Martinu Chalupovi. Oba pokusy však skončily mimo tyče.

 

Po změně stran se hrála oboustranně vyrovnaná partie bez stoprocentních šancí. Až poslední desetiminutovka nejprve přinesla obrovskou příležitost domácích, kdy po chytře zahraném rohovém kopu trefil hráč domácích z malého vápna břevno. O několik minut později, se po skvělém centru střídajícího Luďka Vyletěla, ocitnul na malém vápně sám proti brankáři Trnkovi hostující střelec Svoboda, avšak gólman domácích skvělým reflexem šanci zneškodnil.

 

Kvalitní utkání tak nakonec dospělo do svého zaslouženého bezbrankového konce, kdy oba celky nevyužily velkých příležitostí a odnáší si tak shodně po bodu.

 

Autor: Vojtěch Pavlík



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TERBER Ondřej - DOSKOČIL Pavel, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.