EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Vít Havelka

Pětadvacetiletý obránce Jívoví. Celou svou fotbalovou kariéru zůstává věrný právě jívovskému Santusu. Po dlouhých sedmi letech si letos po postupu do nejvyšší žďárské soutěže zahraje s tímto týmem v Okresní přebor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 76 - 21 - 3 %
Komentář experta:

Svratka na hřištích soupeřů dokázala vstřelit jediný gól, za což si odvezla i jediné body z venku. Rozsochy v posledních zápasech zabraly a daly alespoň částečně zapomenout na nepodařený vstup do sezony. V minulém kole sice prohrály v Bystřici, ale myslím, že se vrátí na vítěznou vlnu a dají jasně najevo, že bojů o záchranu se účastnit nehodlají.

Tip experta: 1 81 - 16 - 3 %
Komentář experta:

V tomto zápase nečekám žádné překvapení, ale výhru Bobrové. Tabulkově by se mělo jednat o vyrovnaný zápas, v kterém ale dle mého názoru rozhodne domácí prostředí. Křižanov se navíc na venkovních hřištích střelecky trápí, kde ve čtyřech utkáních vstřelil pouze 3 branky. O branku více, čtyři, má naopak Bobrová průměr vstřelených branek na zápas v domácím prostředí. Pro mě jasná jednička.

Tip experta: 0 18 - 24 - 58 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Přál bych výhru Počítkám, aby se vršek tabulky zase trochu scuknul a boje o kraj byly ještě zajímavé, v opačném případě by si Bohdalov vytvořil už asi (za předpokladu výdrže formy) rozhodující náskok, minimálně v případě titulu půl mistra. I tak si ale myslím, že se rozdíl mezi prvním a druhým místem neztenčí ani nenaroste. Vyrovnané utkání skončí za spokojenosti obou týmů dělbou bodů.

Tip experta: 1 52 - 24 - 24 %
Komentář experta:

Bory překvapily v minulém kole kanonádou na hřišti do té doby tabulkově lépe postavené Osové Bítýšky, čímž ji přeskočily a dostaly se tak na pomyslnou bednu. Doma navíc Bory zatím neprohrávají a tak to pro ně vidím na remízu či těsnou výhru. Hamry budou nepříjemným soupeřem, ale v této sezoně se jim nedaří tak jako v minulých a po bojovném utkání odjedou domů s prázdnou.

Tip experta: 2 13 - 8 - 79 %
Komentář experta:

Vír se krčí na posledním místě tabulky a zřejmě ho čekají podobné boje o udržení jako v loňské sezoně. Bítýška naopak figuruje překvapivě celkem vysoko a od začátku sezony, pomineme-li zkrat z posledního kola, se prezentuje velmi dobrými výsledky. Bude se jednat o vyrovnaný zápas, ale troufám si říci, že šťastnější odjedou po hubeném vítězství hosté.

Tip experta: 1 32 - 26 - 42 %
Komentář experta:

Pohled na tabulku je pro nás bohužel dost nemilosrdný a na tu z domácích hřišť ještě horší. Doma jsme zatím neuhráli jediný bod. Už nás na podzim čekají jen dva domácí zápasy, a jestli chceme, aby na nás v Jívoví ještě někdo chodil koukat (smích), tak je nejvyšší čas zabrat. Nová Ves je pro nás celkem neznámá, dlouhá léta jsme se v soutěžích nepotkávali. Daří se jim spíše na domácím hřišti, venku dokázali vybojovat jenom 3 body, ale zrovna na hřišti silných Hamrů. Zápas to bude těžký, ale doufám, že už to zlomíme a konečně doma vyhrajeme.

Tip experta: 1 86 - 3 - 11 %
Komentář experta:

Oba týmy ještě minulou sezonu brázdily krajské vody a určitě se před sezonou neviděly tam, kde teď jsou. V případě výhry bystřických by se na Radostín bodově dotáhli. Výhra domácích by nám hodně pomohla a celkem jí i věřím. Radostín doma umí zahrát a tentokrát si připíše další 3 body do tabulky, dle mého po jednoznačném vítězství.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Svoboda 6
2. Mirek Ochrana 6
3. Luděk Gál 5
4. Martin Pokorný 5
5. Big Bond 5
6. Jakub Bělehrad 5
7. Petr Pinkava 5
8. Vojtěch Šmahel 5
9. Roman Velín 5
10. Stanislav Krejčí 5
11. Jakub Stupka 4
12. Pavel Bartoněk 4
13. Marek Vařílek 4
14. Přemysl Boguaj 4
15. václav bureš 4
16. Petr Večeřa 4
17. Aleš Neuman 4
18. JAN VEČEŘA 4
19. Jaroslav Stupka 4
20. Daniel Roháček 4
21. Michal Hájek 4
22. Barbora Štikarová 4
23. Petr Bajer 3
24. Jiří Chocholáč 3
25. Petr Jelínek 3
26. Oskar Jančík 3
27. Milan Neugebauer 3
28. Josef Kujal 3
29. Zdeněk Horák 3
30. David Landsman 3
31. Emil Šibor 3
32. Karel Řehoř 3
33. Nikola Smolíková 3
34. Martin Kaňka 2
35. jiří dufek 2
36. Vojtěch Zedníček 2
37. Jan Mládek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.