EXPERT TIP - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 9.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Korbel

S fotbalem začínal na Vysočině v Kamenici nad Lipou jako útočník, ale moc ho nebavilo běhat, nicméně byl hodně gólový hráč. Poté přestoupil do SK Čtyři Dvory, půl roku působil v Ševětíně a tak se pořád vrací na Borek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 9 - 4 - 87 %
Komentář experta:

Pištín vůbec neznám, nevzpomínám si, že bych proti nim někdy hrál, výsledky v sezóně také nic moc. Lokáda je pro mě jasný favorit a myslím, že vyhraje větším rozdílem.

Tip experta: 0 26 - 39 - 35 %
Komentář experta:

Tady musím dát remízu. Doma jsme s Mokrým prohráli, když jsme dostali 3 góly jako přes kopírák. Hrají to slušně z obrany a v útoku mají dobrého útočníka. Úsilné je pro mě osobně zázrak, zjevení z čistého nebe. Pamatuji si, že jsme Úsilné vždy poráželi a působili na mě tak, že si jdou jenom zahrát a je jim jedno, jak to dopadne. Teď mají ale dobrý tým a je vidět, že jim to šlape. Myslím, že si soupeři body rozdělí.

Tip experta: 0 22 - 26 - 52 %
Komentář experta:

Původně jsem chtěl dát výhru domácích, protože by už měli konečně vyhrát, ale vzhledem k tomu, že Lipí v minulém kole porazilo Mokré, tak si myslím, že pojedou pro 3 body i do Chrášťan. Domácí jim to ale nedají zadarmo, proto si hosté nakonec odvezou alespoň bod.

Tip experta: 2 9 - 9 - 82 %
Komentář experta:

V našem vzájemném zápase na mě tým Dívčic udělal docela dojem, druhou půli nás docela válcovali, takže to vypadá, že i za nepříznivého stavu se jen tak nevzdají a hrají až do konce. Navíc ze tří venkovních zápasů přivezli 9 bodů, pro mě jasná výhra hostů.

Tip experta: 1 83 - 13 - 4 %
Komentář experta:

Myslím, že na našem velkém hřišti jsme schopni porazit každého. Žabovřesky jsou vždy nepříjemným soupeřem, co si pamatuji, tak vždy hráli docela tvrdý fotbal. Pokud se vyvarujeme naivních chyb, tak zůstanou 3 body na Borku. Věřím, že se vrátíme k fotbalu, který jsme předváděli v předchozích domácích zápasech.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Veronika Trelová 3
2. Ivana Konvalinková 2
3. Miroslav Danda 2
4. Jan Hála 2
5. Jaroslav Litvan 2
6. Jiří Svatoš 1
7. František Leština 1
8. František Filištein 1
9. Zdeněk Žák 1
10. Jan Horský 1
11. Radek Kolouch 1
12. David Schneider 1
13. Stepan Hajek 1
14. Libor Waldhauser 0
15. Jarka Kadlecová 0
16. Martin Kudlacek 0
17. Marek Trčka 0
18. Michal Korbel 0
19. František Pouzar 0
20. Petr Vazač 0
21. Tomáš Tengl 0
22. Honza Valenta 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.