EXPERT TIP - 6.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 10.9.2023

0

Přítelkyně mu dodává potřebnou motivaci do života, učitel a nově i trenér B mužstva Smilovic - expert 6.kola okresního přeboru Frýdek-Místek




Ondřej Lipowczan

Představuje se vám expert 6.kola okresního přeboru Frýdek-Místek:  ,,Již několik let učím na střední škole. Práce se studenty mě velmi naplňuje, přičemž právě ve školství bych chtěl v budoucnu udělat kariéru. Učitelství mě moc baví, byť si uvědomuji, že se budu muset v tomto oboru ještě velmi zlepšit. Možná právě má záliba v učení mě motivovala převzít b mužstvo Smilovic po mém bratrovi, bez kterého by b tým ani nikdy nevznikl. Rád bych navázal na jeho trenérskou práci, a byť to může znít namyšleně, rád bych byl lepším trenérem, než je on. Je však přede mnou ještě mnoho práce. Mnoho času trávím se svou přítelkyní, která mi dodává potřebnou motivaci do života. Hlavně díky ní, jsem prohloubil svou zálibu ve psech. Nedávno jsme dokonce jeli s jejím psem až do Kutné Hory, kde se konal svod bílých švýcarských ovčáků. Kromě fotbalu a psů patří mezi mé záliby především filmy. Za poslední dva roky jsem jich shlédl hezkou řádků. Nevyhýbám se ani klasikám například Sedmi samurajům, The Shining, Taxi driver a mnoho dalších. Naopak většinou pohrdnu filmy z dílen české kinematografie, především novodobým komediím (čestnou výjimku tvoří Okresní přebor). Momentálně se mi podařilo zdárně ukončit magisterské studium Historie na filozofické fakultě a nadále pokračuji v navazujícím doktorském studiu.´´

 

A jak tedy vidí svým přísným okem následující 6.kolo okresního přeboru tento krotitel a šlechtitel psů, vzorný učitel i žák, fotbalový nadšenec a trenér,milovník filmů?!!! 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Těžký zápas na posouzení. Poslední výsledky obou týmu nebyly dobré. Kdyby hrály Chlebovice doma, favorizoval bych je, takto se domnívám, že zápas skončí těsným vítězstvím Staříče.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Další ošidný zápas. Oba týmy již ukázaly svou sílu, ale také silné výpadky. Mosty zvítězí, byť se opět bude jednat o vyrovnané utkání.

Tip experta: 0 13 - 27 - 60 %
Komentář experta:

Ačkoliv Čeladná doposud nezískala ani bod, trochu cítím, že přeruší bezbodové čekání, byť to ještě na vítězství stačit nebude. Tipuji remízu.

Tip experta: 1 46 - 27 - 27 %
Komentář experta:

Všichni tušíme, že nás nečeká nic lehkého. Metylovice mají silný tým, přičemž například Dominik Kopec má potenciál být jedním z nejlepších hráčů soutěže. Přesto svým svěřencům věřím, že zápas dovedou do úspěšného konce. Smilovice zvítězí!

Tip experta: 0 14 - 29 - 57 %
Komentář experta:

Janovice mají nesmírně silný tým a jsou jasným favoritem na postup, přesto není radno Nošovice podceňovat. Tipuji druhou ztrátu Janovic po remíze s Nošovicemi.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ač nechci Hukvaldy podceňovat, Hrádek zatím ukazuje značnou sílu. Hukvaldy to budou mít nesmírně složité. Hrádek si přičte do tabulky další tři body.

Tip experta: 2 60 - 27 - 13 %
Komentář experta:

Oba týmy minulé kolo nezvítězily, proto budou mít jistě chuť získat v derby tři body. Písek bude šťastnější a svého soka těsně porazí.

Tip experta: 2 13 - 20 - 67 %
Komentář experta:

Milíkov občas výsledkově působí jako den a noc. Dokáže soupeře jednoznačně přejet, aby následně prohrál velkým rozdílem. Návsi je doma, vzhledem k umělé trávě, silné a dokáže soupeře potrápit. Přes všechny zmíněné faktory tipuji vítězství Milíkova, který je dobře naladěn po demolici Hukvald.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Sikora 5
2. David Smítal 5
3. Jan Zagrapan 5
4. Ondřej Mato 5
5. Josef Krenželok 5
6. Jan Ligocki 4
7. Vojtěch Janik 4
8. Ladis K 4
9. Martin Jopek 4
10. Zdeněk Sedlák 3
11. Jiří Klik 3
12. David Tryska 3
13. Martin Trybula 3
14. Martin Martynek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.