EXPERT TIP - 19.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 26.3.2023

0

Třetí kolo jarní části je tu a s ním i oblíbený expert tip. Naším expertem bude kladenský středopolař Vladimír Procházka. Nenechte si ujít tipovačku sympatického borce a zkuste si výsledky tipnout i vy!




Vladimír Procházka

Základní stavební kámen týmu SK Kladno si vyzkouší natipovat následující 18. kolo středočeského krajského přeboru. Svoji kariéru odstartoval v týmu SK Kročehlavy, kde se ale moc dlouho neohřál a brzy zamířil do zmíněného SK, kde působí dodnes. Jeho vytříbenou techniku ani zmiňovat nemusím, o té totiž každý, kdo se alespoň trochu zajímá o fotbal, moc dobře ví. Pojďme se společně podívat, co si myslí o nadcházejících utkáních.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Kutná Hora předvádí zejména na domácím hřišti zajímavé výkony a po sestupu z divize se pohybuje ve středu tabulky. Velim se nachází na čtvrtém místě tabulky a na hřištích soupeřů také body sbírá. Očekávám vyrovnané utkání, kde můžeme vidět hodně branek.

Tip experta: 2 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Na vítězství nad Nespeky naváže Mnichovo Hradiště i v Horkách, přestože je nečeká nic snadného.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Nespeky si budou chtít spravit chuť po porážce v Mnichově Hradišti a se Spartakem si doma, kde jsou velice silní, poradí.

Tip experta: 1 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Zde si tipnu spíš podle přání, jelikož přeji Tuchlovicím, které vždy bývaly na domácím hřišti silné a na kvalitního soupeře se hecnou. Sokoleč hraje velmi dobře, ale Tuchlovice v sobotu zvítězí.

Tip experta: 2 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Dobříš vstoupila do jarní části skvěle výhrou 5:1 na půdě Spartaku, ale myslím si, že Poříčany, které hrají směrem dozadu velice dobře a moc gólů nedostávají, jí těsně porazí.

Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Hřebeč má zajímavý tým, předvádí kvalitní fotbal a podle mě zaslouženě krajský přebor vede. Povltavská ovšem také nehraje špatně. Na vítězství se Hřebečtí na její půdě sice dost nadřou, tři body ale získají.

Tip experta: 0 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Doksům budu stejně jako Tuchlovicím přát a věřím, že naváží na vítězství 3:0 v úvodním jarním kole a rovněž v Sedlčanech podají slušný výkon a odvezou si do tabulky plusový bod získaný z venkovního hřiště kvalitního soupeře.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Průhonice zamíchají situaci na chvostu tabulky, jelikož na domácím hřišti porazí Beroun.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Libor Hájek 7
2. Radek Hruška 4
3. Venca Likeš 4
4. Ladislav Beran 4
5. Erik Leonhardt 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.