2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rychle vstřelili dvě branky, vedení však neudrželi


Branky


1

Libchavští fotbalisté přivítali na svém hřišti hráče TJ Semanín. Po dvaceti minutách hry to vypadalo na pokračování kanonády z minulého kola. Vedení 2:0 však domácí neudrželi a oba týmy si po remíze 2:2 odnášejí ze zápasu bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poskytnuté fotografie děkujeme Veronice Moravcové!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libchavy
Matěj Hodr, hráč: Od začátečního hvizdu jsme byli aktivnějším týmem. Soupeře jsme dlouho dobu k ničemu nepustili a my naopak byli velice aktivní směrem dopředu, což se brzy zužitkovalo a otevřeli jsme stav utkání na 1:0. Po prvním gólu se nic závratného nezměnilo a hra pokračovala v podobném tempu a podařilo se nám brzy přidat druhou branku a dostat se do dvougólového vedení. Hosté ze Semanína se ale mnohem častěji dostávali k rohovým kopům, přičemž se jim z jednoho z nich podařilo vsítit do naší branky a do kabin jsme tak odcházeli za stavu 2:1. Druhý poločas pak nepřinesl žádnou velkou změnu a z mého pohledu po nekvalitním výkonu rozhodčího pro obě strany, v zápase přibývalo mnoho zbytečných konfliktů, které bohužel přihrály našim soupeřům, kterým se podařilo vstřelit druhý gól ze standardní situace a stav zápasu skončil 2:2.




Sestavy


TJ Sokol Libchavy
N. Hubálek [-] - F. Horníček [-] , M. Šrom [-] , R. Ráb [-] , P. Pavlák [-] , J. Blažek [-] , M. Jetmar [-] , J. Pešina [-] , J. Boštík [-] (32. M. Němeček [-] ) , R. Žídek [-] , M. Hodr [-]

TJ Semanín
P. Hůlka [-] - J. Zadražil [-] , M. Tomeš [-] (57. R. Křepela [-] ) , M. Votřel [-] , M. Dvořák [-] , R. Urbanec [-] (77. B. Sokol [-] ) , M. Bednár [-] , J. Nešický [-] , D. Flídr [-] , F. Synek [-] (72. J. Tölg [-] ) , M. Šimek [-] (81. R. Petr [-] )

ŽK: 21. M. Šrom , 72. J. Blažek - 60. R. Urbanec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Volný Bohuslav - ŠTĚRBA Jaroslav, HORNÍČEK Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Petr Pavlák
Tip experta: výhra domácích

Očekávám náročné a bojovné utkání. Zároveň věřím, že jsme se nevystříleli v Bystrém a Semanín tak poprvé letos odejde ze hřiště poražen - vyhrajeme 3:2.
Bonus tip č.1: Hosté budou kopat jednu penaltu a my žádnou.
Bonus tip č. 2: Semanín si vstřelí vlastňáka po střele Ríši Rába. (smích)