EXPERT TIP - 14.kolo Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

Závěrečné kolo okresního přeboru je před námi. O postupujícím je již rozhodnuto, takže Nová Paka si podle našeho experta 14. kola okresního přeboru ve velkém stylu poradí doma s Milíčevsí. V rámci tohoto kola se odehrají i další zajímavé zápasy, které zakončí aktuální sezónu. Expert tipem pro poslední kolo okresního přeboru a III. třídy se stal pan Petr Miloš, který je vedoucím týmu Lázně Bělohrad B. Ochotně nám natipoval obě tyto sotěže.




Petr Miloš (vedoucí Lázně Bělohrad B)

Expertem posledního kola okresního přeboru se stal jeden z našich nejlepších spolupracovníků pan Petr Miloš z Lázní Bělohrad B, který je naším informátorem pro tuto soutěž. Celou sezónu s ním byla výborná spolupráce, čímž bych mu chtěl i touto cestou poděkovat. Kdyby bylo ve fotbalovém okresním světě několik dalších takových lidí jako je on, bylo by to jen a jen dobře. Uvidíme jestli náš expert potvrdí svoji fotbalovou znalost a natipované výsledky se budou blížit 100 % úspěšnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Hosté jsou pro mnohé překvapením této sezóny, pro mne již tolik ne. Vítězstvím se jim podaří uhájit 3. místo - 0:5 (0:3).

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Hosté minule předvedli bojovný výkon proti Nové Pace, ve vyrovnaném utkání nakonec vyhrají - 1:2 (0:1).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Před velmi početnou diváckou kulisou si domácí nenechají zkazit oslavu zaslouženého postupu do kraje - 6:0 (2:0).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí jsou doma velmi dobří, vítězstvím tak Chomuticím seberou 3. příčku, o kterou budou v tomto zápase bojovat se Žlunicemi - 2:1 (1:0).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Naše mužstvo si v závěru velmi vydařené sezóny s Hořicemi poradí. V „předzápase“ nastoupí naše áčko k souboji s Miletínem, v rámci předposledního kola I.A třídy. Čeká se velká divácká návštěva a v obou zápasech i pěkný fotbal. Velmi smutnou kaňkou je ale úmrtí p. Vladimíra Košťála, dlouholetého hospodáře hořické Jiskry, ke kterému došlo počátkem tohoto týdne - 5:0 (3:0).:0)

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V předehrávce si domácí tým poradí a vyhraje - 2:1 (1:0).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.