Nejsem zvyklý dávat tak málo branek, tvrdí Koláček

0

Malči velí Pražák. Pětatřicetiletý Ivo Koláček je lídrem týmu a jedním z nejstarších hráčů v kabině, ale i pro něj platí jasné pravidlo. Hráč kola rovná se sud piva. „Budu to mít drahý, ale musím ještě uhádat, jaky pivo to bude,“ usmál se Koláček.

Od koho jste se dozvěděl, že jste hráčem kola?

Od pana Duška, v kabině to sledujeme ten váš web.

 

Asi budete muset vítězství v anketě zaplatit, co?

Budu to mít za sud piva, akorát musím ještě uhádat jaký pivo.

 

O víkendu jste vyhráli 2:4 na hřišti Štoků, jaký to byl zápas?

Celkem složitý. V prvním poločase jsme sice šli do vedení, ale nedali jsme spoustu šancí a po poločase soupeř otočil na 2:1. Ale musím pochválit celý tým, že to nezabalil a dokázali jsme to strhnout na svou stranu.

 

Vy jste se taky střelecky podílel…

Dával jsem ten čtvrtý uklidňovací.

 

Ovšem vy teď moc gólů nedáváte. Zatím jste dal jen dva. Jakto?

No je to pro mě určitě málo, nejsem na to moc zvyklý. Dával jsem jich docela dost v minulých sezonách. Taky u nás v Praze hraju Hanspaulskou ligu (hraje se fotbal 5+1) a tam dávám alespoň jeden za zápas. Já jsem v této sezoně přesunul z útoku do středu zálohy a navíc mám defenzivější úkoly.

 

Jak jste se jako Pražák dostal do Malče?

Máme chalupu tam, takže o víkendech tam jezdíme. A žena je z Chotěboře.

 

Momentálně jste o bod na druhém místě tabulky za Vepřovou a navíc ještě máte zápas k dobru. Takže postup je pro vás úkol číslo jedna?

Je naší prioritou. Před sezonou jsme si řekli, že je to naše poslední šance, kdy by se nám to mohlo podařit. V minulých sezonách nám to několikrát uteklo. Letos jsme teda vyhlásili, že jdeme za postupem a děláme pro to všechny. Přizpůsobili jsme tomu hru i tréninky. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou