Jaroslav Zedek ničeho nelituje a věří osudu!!

0

Odchovanec týmu SK Čtyři Dvory, který se nyní snaží se svým týmem SK Dobrá Voda proklouznout do KP, nám přiblížil svou hráčskou kariéru! Byl zvolen jako jednoznačný vítěz za svou krásnou vítěznou branku proti Nové Vsi-Brloh. Více se dozvíte v následujícím rozhovoru.

Jaké to je vyhrát hráče kola? Máte z toho radost?

Je to příjemný pocit samozřejmě! Děkuji všem, co mi poslali hlas a hlavně spoluhráčům z týmu. Mám z toho velikou radost.

 

Vyhrál jste někdy nějaké individuální ocenění?

Co se týká velkého fotbalu, tak někdy v mládežnických týmech (U19). Více se mi toho podařilo posbírat v malém fotbale (letní turnaje, futsal,  sálovka). Tím myslím ocenění za nejlepšího střelce nebo hráče turnaje.

Když zůstanu u malého fotbalu, tak je tohle ocenění taková třešnička na dortu. Protože v našem futsalovém týmu, kam jsem teď v zimě přestoupil, jsou oba předchozí vítězové tohoto hlasování o hráče kola (Pavel Janeček a Milan Staněk). Navíc hrají v SK Čtyři Dvory, tedy v týmu, který mě vychoval!

 

Hráče kola jste vyhrál díky trefě proti Nové Vsi-Brloh. Popíšete nám onu situaci.

Dostal jsem vzduchem vynikající míč na roh vápna od Granova. Míč jsem si zpracoval na prsa a z první jsem to trefil šajtlí někam do oblasti šibenice.

 

Jaké máte na Dobré Vodě cíle?

Teď máme před sebou tři klíčové zápasy (Planá nad Lužnicí, Sezimovo Ústí a „ Čtyrák“), které když zvládneme, tak můžeme začít o něčem přemýšlet. Bohužel máme i problémy se sestavou. Po posledním kole budeme moudřejší.

 

Jaký jste kolektiv na Dobré Vodě? Jaký máte vztah s trenérem?

Jsme docela zkušený tým. Máme věkový průměr kolem 30 let. Kolektiv máme dobrý, i když je občas zataženo jako všude. Nejblíže mi jsou určitě Michal Granov a Marcel Kordík, který nás v zimě posílil. Náš trenér je svůj. Je hodně impulsivní, takže někdy má perličky. Má hodně zkušeností i úspěchů, takže nám má určitě co předat! Taky rád vzpomínám na Pavla Hanelu, který nás vedl před panem Rambouskem. Díky němu jsem také po návratu z Rakouska na Dobrou Vodu zavítal.

 

Kde všude jste hrál? Na které své angažmá nejradši vzpomínáte?

Par týmů jsem si prošel. Začal jsem v přípravce ve Čtyráku. V osmi letech jsem hrál za Černý Dub a zde jsem hrál proti patnáctiletým klukům. A zase zpět na Čtyrák. Zde jsem pak působil až do svých 19 let. Trénoval nás pan Vlastimil Řehák a na toto období vzpomínám moc rád. Vyhrávali jsme vše (postup do  liga žáci, udržení soutěže ). Později s panem Koldou postup do Divize dorostu, kdy jsme v KP ztratili snad jeden zápas remízou!! Ročník 84 až 85 byl jeden z nejsilnějších, co kdy na Čtyráku byl. Je jen škoda, že zde nikdo z těch kluků nezůstal. Po dorostu jsem šel do Sk Jankov (postup do divize), ale zde jsem toho jako „pendl“ moc nenahrál. Ovšem Jankovu a lidem okolo jsem vděčný za mnohé věci v osobním životě. Poté jsem se s některými spoluhráči ze Čtyráku setkal v SK Mladém, kde jsme hráli dokonce o postup do 1.A (Tondr,Kolda,Schwarz,Princ,Benedikt). Následovala dvouletá mise v Rakousku. Bohužel zranění. Přišlo první angažmá na Dobré Vodě. Zde jsem vydržel dva roky a vrátil se na čas na Čtyrák, potažmo do Mladého. Také jsem byl sezonu na Srubci. Nyní jsem opět na Dobré Vodě. Každé angažmá mělo své plusy i minusy. Rád vzpomínám na zážitky ze všech svých angažmá.

 

Je nějaké fotbalové rozhodnutí, kterého litujete?

Ničeho nelituji. Věřím na osud!

 

Jaké sporty nadále děláte?

Trochu se zajímám o bojové sporty, ke kterým mam vztah z bývalého povolání (Armáda Č.R.).

Jinak mě baví basketbal a stolní tenis.

 

Co volný čas? Jak ho trávíte?

Ve volném čase určitě rodinka! Občas zajdu na karty (POKER). Jsem vášnivý rybář a mám rád přírodu. Také hraji rád FIFU, ve které jsem nejlepší na světě (smích).

 

Co říkáte na fotbalunas.cz?

 Stránky se mi velice líbí. Přeji do budoucna hodně úspěchu. Sleduji je pravidelně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou