Hráčem 20. kola I. B třídy sk. A se stává Agyei Kwadwo

0

V konečném hlasování I. B třídy sk. A se hráčem 20. kola stala exotická posila Košetic Agyei Kwadwo. Košetický forvard se trefil ve 47. minutě a notně přispěl k pětigólovému přídělu do sítě Rovnosti Budíkov. Svým výkonem si řekl o nominaci trenéra do ideální sestavy kola a jeho fanoušci a fanoušci webu fotbalunas.cz ho následně zvolili hráčem kola. 

 

 

 

 

 

Na druhé přičce se umístil Matěj Svoboda, obránce suverénního lídra soutěže z Ledče nad Sázavou. Ledeč, která se utkáním se Štoky protrápila, dokázala udržet na uzdě kanonýra Žílu a nedovolila mu vstřelit již devátý gól v jarní části sezony. K těsnému vítězství 1:0 dopomohl svým výkonem i Matěj Svoboda a vysloužil si nominaci do ideální sestavy. Zbytek už udělali ledečtí fanoušci, tkeří poctivě hlasovali a vynesli jej až na druhou příčku. 

 

Třetí příčka pak patří chotěbořskému Luboši Dvořákovi, zadáku chotěbořské juniorky, která na půdě Horní Cerekve zvítězila vysoko 2:5. Dvořák dokázal v utkání z pozice stopera dvě branky, čímž si zcela zaslouženě řekl u umístění v TOP 3 naší ideální sestavy 20. kola. 

 

Neumístil se naopak velký favorit hlasování Jan Prokš, jenž v dresu Lípy řádil především ve druhé půli utkání proti Tisu. Po poločasovém nerozhodném stavu vstřelil ve druhé půli dvě branky a stal se tak největší hvězdou utkání. Ovšem fanoušci Lípy nebyli dostatečně aktivní, a tak Jan Prokš zůstal pod trojicí s nejvíce hlasy. 

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Agyei Kwadwo (TJ Sokol Košetice) - 30%

2. Matěj Svoboda (FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou) - 26%

3. Luboš Dvořák (FC Chotěboř B) - 24%


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou