Do D. Dvořiště míří druhý titul hráče kola, jež zdobí jméno Tadeáše Zemana

0

Č E S K O K R U M L O V S K O - Úderem včerejší půlnoci bylo ukončeno hlasování do již tradiční ankety o hráče uplynulého kola. Tenokrát se činili spoluhráči, přátelé a příznivci Tadeáše Zemana, nadějného útočníka týmu FK Dolní Dvořiště, jemuž k prvenství dopomohla rovná čtvrtina všech hlasujících účastníků. O deset procent pozadu byl chvalšinský brankář Petr Cába, ten je historicky prvním členem svého klubu, který to dopracoval do TOP trojice a na třetím místě se umístil vyšebrodský kapitán Lukáš Rapčan.

 

1. místo - TADEÁŠ ZEMAN  (FK Dolní Dvořiště)  |  25 % hlasů
To, že fotbalisté Dolního Dvořiště jsou v této anketě nejaktivnější, dokazují nejen tím, že se pravidelně umisťují v trojici nejlépe hodnocených hráčů, ale především se pod jménem klubu podepsali faktem již druhého titulu hráče kola. Tím prvním byl před dvěma týdny Zemanův spoluhráč Pecha. Tentokrát karta padla na tohoto mladého střelce, jehož trenér Bršťák nominoval jako hráče uplynulého utkání. Desetigólový útočník se vstřelenou brankou podepsal pod poslední výhrou svého týmu a prvenství v žebříčku střelců má na dosah.

 

2. místo - PETR CÁBA  (TJ Sokol Chvalšiny)  |  15% hlasů
Historicky první chvalšinským hráčem, jenž zaujal místo mezi trojicí nejlepších z pohledu fanoušků a příznivců okresního fotbalového přeboru. Co se týče posledního hraného zápasu, v němž si postavení brankářské jedničky uplynulého kola vysloužil výkonem, jímž svůj kádr několika skvělými zákroky podržel a vychytaným čistým kontem. Pro Chvalšiny je jeho umístění zajisté dobrou vizitkou, jelikož už oproti pravidelným účastníkům v naší anketě nezůstávají pozadu.


3. místo - LUKÁŠ RAPČAN  (FK Dynamo Vyšší Brod "A")  | 12% hlasů
Vyšebrodský fotbalový klub je dalším naším pravidelným kádrem, jenž se umisťuje v nejlépe hodnoceném trojúhelníku. Jméno kapitána Lukáše Rapčana s sebou ovšem nese spíše jakousi smolnou magii, jelikož se již podruhé umístil na pomyslném pronzovém místě. Není pochyb o tom, že se to dá pokládat za úspěch Dynama, ovšem zcela jasné je i to, že tento muž má rozhodně na víc. Příště se holt fanoušci a spoluhráči budou muset více činit.

 

 

Jak již bývá pravidlem, během zítřejšího dne přineseme rozhovor s vítězem ankety a tentokrát jej zkusíme okořenit. Možnost otázání Tadeáše Zemana máte i vy. Do dnešní půlnoci napište na emailovou adresu imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz otázky, jež byste sami tomuto hráči položili, my vybereme ty nejčastější nebo nejzajímavější a předneseme mu jejich znění. Do předmětu emailu uvěďte heslo "rozhovor kola".


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou