Nejlepším hráčem 20. kola III. třídy, se stává ...

0

... Milan Tomek ! B-tým Kosiček prohrál na hřišti Hořiněvese. I přesto, že v průběhu druhého poločasu měli jeho hráči několik šancí alespoň na vyrovnání. Nakonec se jim to nepovedlo. Milan by určitě svým spoluhráčům moc rád při útočné fázi pomohl, ale z pozice brankáře to moc nejde. Jako útěchu za tuto prohru si alespoň může užít vítězství v naší anketě.

Na prvních třech místech se umístili:
1. Milan Tomek              - Kosičky        - 36% hlasů!
2. Jaroslav Hořínek        - Hořiněves     - 27% hlasů!
3. Tomáš Feistel            - Vysoká n. L.  - 24% hlasů!

 

Na stříbrné pozici se umístil soupeř našeho vítěze, Jaroslav Hořínek. Jaroslav byl jedním ze dvouch hráčů, který dokázal Milana překonat. Za svůj výkon si v celém zápase zasloužil i označení Hvězda zápasu. Tento střední záložník má určitě mnohem více práce s rozehráváním útočních akcí, než s jejich dokončení. V tomto kole se mu ale podařilo i vstřelit gól a hodně tím týmu pomohl !

 

Třetí Tomáš Feistel byl gólovým akterém přestřelky mezi B-týmy Roudnice a Vysoké. Tento střední záložník se podílel na remízovém výsledku 3:3. Diváky tak jistě, stejně jako ostatní aktéři tohoto utkání výrazně potěšil.

 

Rozhovor s Milanem Vás v tomto týdne nemine. Pokud nevyhrál Váš favorit, povynasnažte se příště více!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou