Hráčem kola se stal o pouhé tři hlasy Jakub Bače!

0

Hlasování o hráče 20. kola vyhrál Jakub Bače z FK Vodňany a prosadil se také jeho parťák Tomáš Kvěch, který skončil na třetím místě. Druhé místo obsadil David Zoubek z Katovic. Bače zvítězil o pouhé tři hlasy a vidíte, že opravdu každý hlas může rozhodnout.

1. místo: Jakub Bače - FK Vodňany (26%)

Poprvé vyhrál hlasování o hráče kola někdo jiný než Pavel Rejšek. Jakub Bače dostal nejvíce hlasů po svém skvělém výkonu v derby proti Protivínu. Výkon korunoval dvěma brankami, kterými se podílel na drtivém vítězství 6:0. Na rozhovor s tímto záložníkem se můžete těšit během zítřejšího dne.

 

2. místo: David Zoubek - SK Otava Katovice (25%)

Ani v tomto hlasování nechybí v top 3 hráč Katovic. Tentokrát se jím stal záložník David Zoubek, který se podílel rovněž dvěma brankami na vítězsví svého týmu na hřišti rezervy Milevska v poměru 4:0.

 

3. místo: Tomáš Kvěch - FK Vodňany (15%)

Třetí místo obsadil také hráč Vodňan. Útočník Tomáš Kvěch byl stejně jako jeho dva parťáci na stupních vítězů dvougólový a zopakoval tak svůj gólový počin již ve druhém zápase v řadě. Uvidíme, co nám tento skvělý útočník předvede v následujícím kole.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou