Rozhovor s hráčem 19. kola OP Cheb, Lukášem Pavlíkem

0

Vaše hlasování o hráče 19. kola okresního přeboru Cheb vyhrál útočník Sokola Teplá, Lukáš Pavlík. Rozhovor s tímto hráčem si můžete přečíst zde.

 

Jak jste se dostal k fotbalu?

 

K fotbalu mě dostala chuť do sportování, už od mala jsem pořád něco dělal. Můj vzor byl pak byl hlavně můj starší bratr. 

 

Jak byste nám ohodnotil vlastními slovy utkání? 

 

Od začátku zápasu jsme věděli, že Plesná nebude lehký soupeř, první půlku zápasu jsme hráli vyrovnané utkání ale inkasovali jsme branku. Začátek druhé půlky to bylo stejné, pak se ale zranil gólman Plesné a z přímého kopu jsme vyrovnali utkání, když se hezky trefil F. Helembai. Pak už jsme je měli jak se to pěkně řekne na lopatě.

 

Jak by jste popsal branku, kterou jste proti Plesné jste vstřelil?

 

Dostal jsem krásný bálon od A. Psohlavce pěkně do uličky přes obranu a pak mi stál v cestě jen gólman, hezky jsem střelil k tyči. Samozřejmně velká radost. 

 

Jak vidíte šance Vašeho týmu ve zbytku sezóny?

 

No chceme ještě o pár příček jít nahoru, ale na postup letos to určitě nebude. Náš tým je mladý a musíme se víc sehrát. 

 

Prodělal jste při fotbale někdy nějaké vážnější zranění?

 

Ano, stalo se to proti Hvězdě Cheb B dodnes si to pamatuji. Vyražené přední zuby, zlomený nos a lehký otřes mozku. Jinak se mi nic vážného nestalo. Jinak děkuji všem, kteří mi dali hlas.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou