FOTO: Čtrnáct gólů v jednom zápase! Hředle v bláznivém utkání překonaly Smečno

0

Hředle doma v posledním přípravném zápase přivítaly celek ze Smečna. Ve střetu se oba celky prosadily dohromady čtrnáctkrát. Za domácí se trefil například A. Vitner, Sláma nebo Bechner, kteří tak všem fanouškům naznačili, že návrat sezóny se již opravdu blíží.

Trenér Hředel, Jan Sklenář, se k utkání vyjádříl takto:

Před začátkem soutěže máme velké problémy s hrou dozadu. Inkasovat šest branek je varující. Jediným pozitivem je návrat do sestavy marodů Slámy s Bechnerem, otázkou je, jak hodně se na nich projeví tréninkový výpadek a co dovolí jejich zdravotní stav, který rozhodně nebude stoprocentní. Jestli chceme mít nějakou naději v jarní části soutěže, musí být naše výkony zcela odlišné. Jak herně, tak v celkovém zaujetí pro zápas.   Fotogalerie od Davida Svobody zde.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou