Velká Dobrá věří v dobrý vstup do jara, jak se ale popere v prvním zápase s Lány?

0

Máme tu další klub, který se odhodlal odpovědět na naše dotěrné otázky ohledně přípravy před druhou částí sezóny. Velká Dobrá zatím vybojovala v I.B třídě úctyhodný počet bodů a na své výkony bude pochopitelně chtít navázat i v jarní části sezóny.

 

Zeptali jsme se tedy trenéra Abrhama na to, jak vidí jaro z jeho pohledu a jak moc věří svému celku v zápase proti Lánům. Pojďme e podívat na jeho odpovědi.

Odpovídá Marek Abrham, trenér klubu FC Čechie Velká Dobrá.

1. Jak probíhá příprava týmu na jarní část sezóny? Jak často trénujete?

Máme tréninky v rozmezí úterý až čtvrtek, plus občas vložené herní tréninky v pátek. Soustředení proběhlo doma, teď jedeme na hory. Na začátku byla příprava spíše fyzická, teď jdeme do her.

2. Na jakém místě se chcete, při nejlepším, na konci sezóny umístit?

Samozřejmě první, nejhůř do 3.-4. místa, níž určitě ne. Budeme se snažit dohnat ztrátu na Dobrovíz a uvidíme, jak si s tím poradíme.

3. Na co se snažíte v přípravě nejvíce zaměřit?

Hlavně na zdraví hráčů, to je prvořadé, máme jich svým způsobem dostatek, ale potřebujeme všechny ready. Fyzická příprava, práce s balonem – chceme zlepšit obrannou fázi, ta nás trápila.

4. Je nějaký hráč z klubu aktuálně "ve formě"?

Musím pochválit Patrika Ondráška, jezdí jak pila. Skvěle už zahrál také Strnad, Křiváček nebo Přibyl.

5. Jak osobně vidíte vaše šance v prvním zápase po pauze a co by jste chtěl vzkázat fanouškům?

Obrovsky těžký zápas v Lánech, tam se nehraje snadno. Musíme si přenést formu z přípravy a když pojedeme naplno, mohl by to být velice hezký fotbal. Budeme rádi, když fanoušci podpoří kluky fanděním. Nechci říkat, že si jasně jedeme pro tři body -  rozhodne, kdo bude mít po bodech větší hlad.

 

A co si myslíte vy? Jaké šance má Velká Dobrá ve zbytku sezóny? Ukořistí titul?

 

Přikládáme fotogalerii z posledního soutěžního zápasu Velké Dobré proti Hostouni, ve kterém dokázala zvítězit 7:2.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou