FOTO: Hředle doma v druhém poločase otočily přípravný zápas se Černčicemi

0

Hředlím se v uplynulé části sezóny nijak moc nedařilo, proto se na následující segment snaží co nejlépe připravit. Výhrou nad Černčicemi si potvrdili to, že vyhrávat umí a bude jen na hráčích samotných, aby prokázali své kvality i ve zbytku sezóny. 

Jaké šance dáváte Hředlím? Věříte v jejich vzestup?

Zápas se od začátku vyvíjel lépe pro domácí, kteří v tomto případě vsadili na mládežnickou sílu - hned čtyři dorostence v základní sestavě. Brzdou však bylo neproměnování šancí a nedůslednost v zakončení celkovém. To stejné se ale dalo říct o soupeří z Černčic, který si nedokázal vypracovat žádnou větší příležitost. Po zhruba patnácti minutách ale hosté zvládli vstřelit branku, když se po pochybení M. Vitnera ujali míče a po centru si balón do vlastní sítě srazil domácí Pelc - 0:1.

 

Domácí měli problém zareagovat a když i velká šance Čudy skončila jen na břevně hostující branky, šlo se do šaten za stavu více vyhovujícího hostům.

 

Druhý poločas vyšel výrazně lépe Hředlím. Střídání, změna dynamiky hry i jiný způsob presinku domácím prospěl. I tak se ale hosté dostávali do šancí, které však nezvádali správným způsobem zakončit. A tak se ke slovu opravdu dostali aktivnější domácí, konkrétně A. Vitner, který se v zakončení nemýlil a srovnal - 1:1.

 

Ten stejný hráč(A. Vitner) následně zvládl zápas otočit ve prospěch svého celku, když se skvěle ujal nahrávky Maleckého a upravil skóre na 2:1 ve prospěch Hředel. Tímto výsledkem zápas také skončil a Hředle tak vyhlížejí ,,nápravnou" část sezóny, ve které se pokusí si znovu vydobýt lepší příčky v soutěži.

 

Jan Sklenář, trenér Hředel, se k zápasu vyjádřil takto:

,,Stále se potýkáme s absencí klíčových hráčů a na našem výkonu to bylo znát. První poločas byl z naší strany hrozný. Chyběla jakákoli kreativita a pohyb takřka žádný nebyl. Druhý o poločas byl o trochu lepší, zlepšili jsme pohyb, vysunuli preink výše, ale finále nám chybělo takřka celý zápas.''

 

Přikládáme fotogalerii od Davida Svobody, jehož tvorba je dostupná také tady.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou