Další odměna visí ve vzduchu! Stačí si zkusit tipnout další kolo první ligy a jste ve hře!

0

 

Tipliga fotbalunas.cz se rozeběhla, ukažte svůj odhad i vy! Pro zápasy Fortuna ligy tu máme pro tipéry navíc extra motivaci - nejúspěšnější tipér se může každý týden těšit na voucher k odběru zboží z eshopu Pivovarů Lobkowicz. Tak neváhejte a po registraci na fotbalunas.cz tipujte výsledky nejbližšího, 22. kola ZDE.

V minulém kole se ukázal jako výborný tipér Karel Chovánek, který jako jediný zaznamenal hned šest přesných tipů! Právě on se tak stává majitelem výhry, a to voucheru v hodnotě 1000 Kč od Pivovarů Lobkowicz! Prosíme výherce, ať se nám ozve na náš mail z mailu, pod kterým je registrován na fotbalunas.cz.

 

Tak zkuste štěstí a natipujte výsledky příštího kola Fortuna ligy - pro nejúspěšnějšího tipéra (v případě shodného počtu bodů rozhoduje los) je přichystán znovu voucher v hodnotě 1000 Kč od Pivovarů Lobkowicz.

 

Slavia doma bude hostit Pardubice, papírově těžší šichtu má před sebou Sparta, která míří na Slovácko. Třetí Plzeň přivítá Zlín.

 

TIPUJTE ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou