Libčice si na jarní část sezóny brousí zuby! Jak se celek připravuje?

0

Dalším klubem, který se účastnil našeho výslechu, jsou Libčice. Jako každého účastníka jsme se zeptali na otázky, týkající se nadcházejícího segmentu sezóny. Na naše naléhavé dotazy odpověděly Libčice velmi vstřícně, za což velmi děkujeme.

1. Jak probíhá příprava týmu na jarní část sezóny? Jak často trénujete?

Trénovat jsme začali 22. ledna. Jedeme v rytmu 2-3 tréninků týdně. Tréninková morálka je solidní, chodí nás mezi 12-16. Máme za sebou dva přátelské zápasy, Střešovice B a Bílá Hora.

 

2. Na jakém místě se chcete, při nejlepším, na konci sezóny umístit?

Samozřejmě, že chce skončit, co nejvýše. Trenér chce vytěžit z týmu maximum, takže za jarní část chce získat 39 bodů, snad mu to v prvním kole nepokazíme :-D.

 

3. Na co se snažíte v přípravě nejvíce zaměřit?

Nabírání herní kondice, zlepšení individuálních dovedností, vylepšení našeho herního stylu, zapracování mladších hráčů do základní sestavy, udržení starších hráčů ve formě. 

 

4. Je nějaký hráč z klubu aktuálně "ve formě"?

 

Všichni kluci jsou ve formě. Nejvíce je ve formě kapitán, který jde klukům příkladem a podařilo se mu pár kilo zhubnout.

 

5. Jak osobně vidíš vaše šance v prvním zápase po pauze a co by jsi chtěl vzkázat fanouškům?

Samozřejmě budeme chtít na hřišti Slavoje získat všechny body a odstartovat důležitou jarní část vítězstvím. A fanouškům chceme rozdávat radost, aby se na našich zápasech bavili a těšíme se na jejich hojnou účast na stadionech.

 

Jak vidíte situaci Libčic vy? Mají na jaře šanci získat vysněných 39 bodů?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou