TIP EXPERTA: Úvalští zvítězí, Nový Bor ztratí s Motorletem Praha

0

Už čtyřiadvacáté kolo Divize B nás čeká o tomto víkendu. A šest zápasů diváci uvidí hned v sobotu, zbývající dvě utkání v neděli. K dispozici jsou fanouškům tipy experta - redaktora portálu fotbalunas.cz. Ten se v minulém kole trefil správně hned v šesti případech, jen dvakrát chyboval. Dokáže Žatec konečně bodovat? Napraví Motorlet Praha zaváhání s Novým Strašecím? To budeme vědět už v neděli! 

 

 

 

Sobotní zápasy:

Sokol Libiš : FK Baník Souš (10:15)    TIP: 0 

Utkají se proti sobě pátý a šestý tým tabulky. Libiš je sice po výhře nad Úvaly v pohodě, nicméně hosté budou chtít napravit zaváhání s Kladnem. 

 

SK Kladno : FK Litoměřice  (10:15)  TIP: 2

Litoměřičtí se po výhře mohou dostat na stejný bodový zisk jako druhý tým tabulky - tedy pokud Lovosice zaváhají. Kladenští hráči nenajdou recept na solidní hru Litoměřic a budou bez bodu.

 

TJ Krupka : ASK Lovosice (17:00)  TIP: 2

Ani tady neuspěje domácí tým. Může se sice zdát, že Lovosičtí budou mít problém se silami, ve středu totiž hráli dohrávku s Novým Strašecím, ale severočeští fotbalisté už teď potřebují každý zápas vyhrát! 

 

FK Litol : SK Sokol Brozany (17:00)   TIP: 2

Domácím fanouškům v tomto kole zkrátka přáno nebude - Brozany potvrdí roli lídra. Patnáctá Litol má druhou nejhorší obranu v soutěži, brozanští se naopak pyšní druhým nejlepším útokem. Tady není co řešit.

 

FC Nový Bor : FK Motorlet Praha (17:00)  TIP: 0

Nový Bor nehraje podle svých představ, ale tady alespoň jeden bod zůstane na domácí půdě, Motorlet totiž z posledních pěti zápasů vyhrál pouze jednou a ještě nad slaboučkým Žatcem. 

 

Sokol Nové Strašecí : FK Neratovice-Byškovice (17:00)  TIP: 1

Tady by se domácí fanoušci konečně mohli dočkat výhry. Nové Strašecí v týdnu vyhrálo nad Lovosicemi a to je výhra, která se zkrátka počítá! Nabuzený tým bude chtít výhru potvrdit nad Neratovicemi-Byškovicemi, které si sice v posledním utkání poradily s posledním Žatcem, ale zde neuspějí.

 

Nedělní zápasy:

SK Horní Měcholupy : LoKo Chomutov (17:00)  TIP: 0

Ani jeden tým nemá letos šanci na nějaký solidní výsledek, zápas moc branek nepřinese a skončí zaslouženou remízou. 

 

Slavoj Žatec : SK Úvaly (17:00)  TIP: 2

Je jen otázka času, kdy jeden ze soupeřů poslední Žatec podcení a ten získá na jaře konečně první body. Zde to ale platit nebude, úvalští jsou na desátém místě a to rozhodně není podle jejich představ. Výhra nad Žatcem vrátí Úvalům chuť do fotbalu.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou