FOTO: Oceláři jednoznačně přehráli Vítkovice

0

Třinec tentokráte dorazil do Areálu Vista, kde ho čekaly MFK Vítkovice. 

V první půli se dominantním výkonem prezentovali hráči Třince, Vítkovice se nemohly dostat do své hry, většinou je provázely chyby v rozehrávce.  Třinečtí fotbalisté vstoupili do utkání velmi aktivně a v úvodních minutách si vypravovali několik šancí. Po centru Konečného mohl hlavou skórovat Tobiáš Nieslanik, ale domácí brankář byl proti. Orságova hlavička po standardní situaci byla nepřesná, pak po rohu hlavičkoval těsně nad Samiec. Gólu se hosté dočkali v 13. minutě, kdy domácí brankář po dlouhém nákopu nezvládl situaci a pro Vlachovského nebylo problémem poslat míč do prázdné brány – 0:1. Posléze se neujaly hlavičkové pokusy Samiece a Clementa, ale v 26. minutě se míč dostal přes Lörincze ke Konečnému, ten centrem na zadní tyč našel Clementa, který napálil míč pod břevno – 0:2. Po půl hodině hry dominance hostů opadla a tudíž poločas skončil dvoubrankovým vedením.

 

Díky střídání, kde se do hry dostali i dorostenci šla hra Třince v druhé půli opět nahoru. Ke gólu měl velice blízko stoper Orság, který dvakrát zakončoval - po rohovém kopu nedůrazně a po dlouhém autu trefil brankáře. A když už po hodině hry do třetice uspěl, kdy po rohovém kopu přesně hlavičkoval u zadní tyče, sudí odmával postavení mimo hru… Ještě předtím rohový kop Vlachovského prodloužil do břevna Straňák a Konečný po úniku z poloviny hřiště těsně minul vzdálenější tyč. Stejný hráč vypálil zpoza vápna, ale cíl znovu nezasáhl. I navzdory tomu se třinečtí fotbalisté dalších branek dočkali. Po rychlé akci Konečného předal míč Lörinczovi a ten se v 74. minutě krásně trefil do šibenice – 0:3. Na konečných 0:4 v 78. minutě uzavřel po rohovém kopu důrazný Samiec.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou