FOTO: Těsná porážka s Bystřicí

0

Zlínsko v Novém Jičíně přivítalo Povážskou Bystřici, hned v prvním poločase ale museli domácí dohánět dvoubrankové vedení slovenského celku.

První poločas:

Zlínsko v dalším přípravném utkání přivítalo slovenský celek Povážskou Bystřici. Na umělé trávě v Novém Jičíně se hrál z obou stran rychlý fotbal, kterému v první čtvrthodině hry chyběli pouze šance. Do první šance se dostali domácí, ale Teplan v čas zakročil. V 17. minutě po akci po křídle předložil míč Mihálek na Zemka, který prověřil brankáře Zlínska střelou zpoza šestnáctky.

První gól byl k vidění v 20. minutě, když se od autové čáry až do útoku vydal Praženka a překvapil domácího brankáře střelou z hranice vápna - 0:1. Ve 31. minutě se po Praženkové akci k míči dostal L. Slávik a nekompromisně zakončil a zvýšil na rozdíl dvou branek. Hosté s dalšími příležitostmi neuspěli a když už si mysleli, že jim dvoubrankové vedení vydrží, tak ve 45. minutě po rychlém protiútoku vyslal nechytatelnou dělovku Pernatskyi - 1:2.

 

Druhý poločas:

Úvod druhé půle vyšel více domácím, když po špatné rozehrávce ve 47. minutě trestal Thon - 2:2. O další šance nebyla nouze jen o dvě minuty později Kováčova volej skončila nad branku a v 51. minutě brankář Teplan srazil střelu domácích na roh, z protiútoku poté se sám před brankářem Zlínska objevil Tancík, který ale zabránil nejhoršímu. Brankář Zlínska pokračoval nadále ve skvělém výkonu a v 55. si poradil i s přímým kopem L. Slávika z 25 metrů. Šance přibývaly, ale gól ne a né přijít, to trvalo až do 84. minuty, kdy se povedlo Tancíkovi opět dostat hosty do vedení přízemní střelou překonal brankáře domácích. Do konce zápasu už se Zlínsku nic nepodařilo udělat, tudíž museli domácí zkousnout těžkou porážku 2:3.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou