Remíza Blanska s devatenáctkou Sigmy

0

Vyrovnané utkání odehrálo Blansko proti devatenáctce Sigmy, kde hlavně v první půli měla Sigma menší převahu, proti méně zkušené sestavě Blanska, v druhé půli se už do hry více dostalo Blansko, když do hry šla zkušenější sestava.

V Blansku panovalo velmi větrné počasí, ale oba celky se s nepřízní meteorologie popasovaly dobře. Domácí tým poslal do první půle mladší, méně zkušenou sestavu, na kterou platil aktivní presink Sigmy. Ta si vytvořila penzum dobrých příležitostí, zůstaly však neproměněny. Nejprve se neprosadili Nguyen a Györe, Styk trefil břevno. I tak šla Sigma do vedení, po pasu Pavlíčka se zleva dostal do zakončení Jakub Michalík a poslal hosty do vedení. Domácí měli jednu šanci až v závěru, ale neprosadili se.

 

Ve druhém poločase nastoupila za Blansko zkušenější sestava, navíc hráli domácí s větrem, tak devatenáctka musela hrát více defenzivněji. Blansko si vytvořilo více šanci, dost jich pochytal brankář Král. I Sigma hrozila, dobré šance měli Siegl, Ngyuen i Huňa, ale nedali a domácí se nakonec prosadili. Z nezaviněného souboje na hranici šestnáctky v 80. minutě vznikla penalta, kterou domácí proměnili. Zápas tak skončil remízou 1:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou