TIP EXPERTA - Zlínský kraj | 19. kolo | 1.B třída sk. A

0

 

O tipy na víkendová klání jsme požádali vedoucího mužstva klubu TJ Sokol Valašská Polanka pana Jana Tajzlera. 

 

TJ Sokol Kateřinice – SK Lidečko

Bude se jednat o souboj celků, kterým se na jaře zatím moc nedaří. Body však zůstanou doma, Kateřinice vyhrají jednobrankovým rozdílem.

Tip: 1

 

 

TJ Sokol Prostřední Bečva – Sokol Hovězí

Čekám vyrovnané utkání a snad i atraktivní pro diváky. Myslím, že v Prostřední Bečvě rozhodnou až penalty.

Tip: 0

 

TJ Sokol Valašská Polanka – TJ Sokol Ratiboř

Těžko se tipuje proti vlastnímu týmu. Budu věřit tomu, že Polančané naplní roli favorita a stejně jako na podzim Ratiboř porazí.

Tip: 1

 

FC Lhota u Vsetína – TJ Tatran Janová

Lhota u Vsetína má dle mého názoru rozhodně navíc než spodní patra tabulky. Na jaře se tým zvedl, zvládl hlavně důležité bitvy s Lidečkem a Ratiboří, proti Janové se znovu přiblíží klidnějším vodám v tabulce.

Tip: 1

 

TJ Zašová – FC Dolní Bečva

Dolní Bečva je pro mě největším aspirantem na celkové prvenství v soutěži. Roli favorita bez problému potvrdí také v derby se Zašovou.

Tip: 2

 

TJ Horní Lideč – FK Jablůnka

Horní Lideč udělá vše pro to, aby odčinila porážku z Dolní Bečvy, nic jiného jim také nezbývá, pokud to s postupem myslí vážně. Jablůnka na jaře není tak silná jako v podzimní části sezony, v Horní Lidči bodovat nebude.

Tip: 1

 

 

TJ Sokol Francova Lhota – TJ Sokol Hutisko-Solanec

Hutisko-Solanec se na jaře prezentuje skvělou formou. Dokázali porazit i lídra z Dolní Bečvy a myslím, že svou kvalitu potvrdí také ve Francové Lhotě.

Tip: 2


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou