Další případy násilí proti rozhodčímu. Jeden zápas se kvůli napadení ani nedohrál!

0

Rozhodčí si o víkendu užili v některých utkáních další perné chvíle. 

V I.B třídě Jihomoravského kraje se nedohrál duel mezi Tvrdonicemi a Velkými Němčicemi. V 52. minutě bylo utkání ukončeno z důvodu inzultace hlavního rozhodčího. Jak uvedl sudí do zápisu, v 52. minutě odpískal penaltu pro hostující tým. S verdiktem byl domácí David Rebenda tak nespokojený, že doběhl k sudímu a dle popisu ve zprávě rozhodčího ho třikrát strčil a následně inzultoval hlavou do oblasti lícní kosti. Poté ještě počastoval rozhodčí urážkami. "Odchod ze hřiště proběhl bez problému. Při odchodu rozhodčích se domácí hráč došel omluvit za své chování," uzavřel sudí svůj zápis.

 

Přesuňme se na západ Čech, kde se v sobotu sice utkání mezi Božíčany a Hroznětínem B v okresním přeboru Karlovy Vary dohrálo, ale sudí Rohalskyi si užil své. Hned tři domácí hráče totiž vyloučil. Už ve 26. minutě poslal ze hřiště Urbánka s tím, že ho měl hráč dle popisu rozhodčího vulgárně urážet. "Po obdržení červené karty pokračoval tím, že mě udeřil hlavičkou do tváře. Při odchodu ze hřiště pokračoval v urážlivých nadávkách, což vyprovokovalo diváky. Po celý zápas publikum křičelo sprosťárny a pořadatel nic nedělal," postěžoval si sudí. Hned po prvním vyloučení šel ze hřiště i gólman Zásměta, který dostal žlutou kartu za kritiku rozhodčího a v té chvíli si sudí všiml řetízku na hráčově krku. Byla z toho druhá žlutá a i brankář šel pod sprchy. V nastavení viděl červenou božíčanský Kulakov, ten měl údajně sudímu poté vyhrožovat, že ho zabije.

 

V opavské III. třídě se odehrál souboj TJ Sokol Horní Lhota proti SK Moravan Oldřišov B. Hosté vyhráli 3:0 a rozhodčí měl práci především s počínáním domácího forvarda Frýdla. "Zhruba od 53.minuty hrál vyloučený hráč s vědomím, že soustavně porušuje pravidla. V tomto čase byl upozorněn na již dva předcházející případy s tím, že bude-li se ještě jednou stejný přestupek opakovat, následuje automaticky žlutá karta. Toto vzal hráč na vědomí. Ovšem již toto upozornění se neobešlo s komentářem ze strany tohoto hráče směrem k rozhodčímu, poté ještě vícekrát v průběhu hry, ovšem vzhledem k náladám obou týmů a bezproblémovému průběhu utkání nebylo nutné trestat," popisoval sudí Haas. Ke karetnímu trestu přistoupil až v 78. minutě, kdy si domácí hráč neodpustil další komentář. A protože v 84. minutě rozhodčí žlutě potrestal jeho faul, následovalo vyloučení. Frýdl se pak měl pustit slovně do rozhodčího. "V této chvíli naznačil udeření do obličeje, a to takovou intenzitou, že jsem byl nucen útoku se vyhnout," popsal vypjatý moment sudí utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou