Fortuna ti přeje - a tak jsou tu další výherci tipovačky!

1

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové odměňuje týden co týden sázková kancelář Fortuna!

Co týden, to dva tisíce pro naše nejúspěšnější tipéry! Taková je odměna od sázkové kanceláře Fortuna pro tipéry fotbalunas.cz, kteří prokáží za každé hrací kolo největší přehled a v jakékoliv soutěži České republiky odešlou v tiplize fotbalunas.cz bezchybný tiket. Chceš zvýšit svou šanci? Tak tipuj v co nejvíce soutěžích a znásob tak svou příležitost. Protože Fortuna Ti přeje! Že ještě nemáš účet u Fortuny a chceš se soutěže o ceny účastnit. Tak se zaregistruj přes tento odkaz!

 

V tiplize fotbalunas.cz se hraje každý týden o kredity k sázení u sázkové kanceláře Fortuny! Než vyplníte a odešlete své tipy na našem webu, ujistěte se, že již máte platnou registraci u Fortuny. Pokud ještě nemáte sázkařský účet u Fortuny, musíte se zaregistrovat přes tento odkaz! Tipovat následně můžete na fotbalunas.cz jako registrovaný uživatel výsledky všech soutěží České republiky a když se vám zadaří, kredity od Fortuny budou vaše!

 

Výhry získá každý týden sedm tipérů, kteří odešlou na fotbalunas.cz tiket k jakékoliv fotbalové soutěži České republiky, od první ligy třeba až po IV. třídy, v němž správně odhadnou výsledky všech zápasů. Výherci budou seřazeni dle počtu uhodnutých zápasů (v některých soutěžích se hraje v rámci jednoho kola osm zápasů, v jiných sedm, šest atd.). V případě rovnosti počtu uhodnutých zápasů v rámci bezchybného tiketu bude rozhodovat dřívější čas odeslání tiketu na fotbalunas.cz. V rámci soutěže lze vyhrát pouze jednou.

 

 

Víte, že nyní můžete u Fortuny získat po registraci až 6000 Kč na první sázky? Stačí se zaregistrovat a poznat, že Fortuna ti přeje!

 

VYHLÁŠENÍ VÝHERCŮ – KREDITY K SÁZENÍ NA FORTUNĚ:

1. místo – 500 Kč - Kamil Brázda (7 zápasů z 7, tiket odeslán 17.10. v 0:30)

2. - 4. místo – 300 Kč - Petr Kříž, Petr ČechVladislav Purma

5. - 7. místo – 200 Kč - Radek HruškaPeter HarčarikOndra Černý (všichni 7 zápasů ze 7)

 

Výherce žádáme, ať se ozvou na e-mail info@fotbalunas.cz a doloží požadované informace pro předání výhry.

 

Všichni uživatelé, kteří v minulém kole odeslali na fotbalunas.cz bezchybný tiket v některé ze soutěží České republiky:

Jiří Pečenka

Kamil Brázda

Jiří Klik

Petr Kříž

Petr Čech

Jiří Klik

Vladislav Purma

Radek Hruška

Peter Harčarik

Ondra Černý

Petr Hruska

Milan Křesánek

Jiří Kubíček

Kamil Bajda

Ladislav Beran

Venca Likeš

 

Jan Kališ

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou