K vylosovanému šťastlivci zamíří 4K QLED TV Hisense 43E7HQ

0

Představujeme odměnu pro vylosovaného HRÁČE KOLA Hisense za srpen a září! Odměnou bude skvělá Smart TV Hisense 43E7HQ s QLED obrazovkou s kvantovými tečkami, rozlišením 4K, kinotechnologií Dolby Vision a umělou inteligencí pro optimalizaci obrazu. Nechybí ani prostorová zvuková technologie DTS Virtual: X s potlačením šumů a dalšími vymoženostmi pro intenzivní zážitky při sledování filmů, seriálů, sportovních přenosů i hraní her!

Kvantové tečky pro vyvážený obraz s realistickými barvami

Technologie Quantum Dot Colour (QLED) přináší až miliardu různých odstínů, které tvoří ostřejší, ale zároveň krásně vyvážený obraz. Nádherně jasné a syté barvy vám zprostředkují dokonalý dojem skutečnosti. Díky Ultra HD televizoru Hisense 43E7HQ s 3840*2160 pixely si můžete užít doposud nepoznané detaily vašich oblíbených filmů.

 

Rozlišení 4K zobrazí i ty nejjemnější detaily

Získejte dokonale čistý obraz se 4x lepším rozlišením, než mají obrazovky Full HD. Obrazovka rozdělená do 8 milionů pixelů odkrývá s velkou přesností i ty nejjemnější detaily. Užijte si perfektní podívanou při sledování vašich oblíbených filmů a pořadů s úžasným kontrastem a barevností.

 

Podsvícení direct LED: Poctivé podsvícení v celé ploše obrazovky

Díky LED diodám umístěným po celé ploše za panelem je jas rovnoměrný a únik světla je omezen. A tak se můžete těšit na skutečně temnou černou!

 

Dolby Vision HDR: Ještě kvalitnější obsah nejen z Netflixu

Tato televize je vybavená prvotřídním balíčkem pro následné zpracování zvuku a obrazu. Technologie Dolby Vision HDR vám poodhalí jinak skryté detaily i v těch nejtemnějších oblastech obrazu. Nechte se překvapit kvalitnější dynamikou a živějšími barvami třeba při sledování pořadů z vaší oblíbené streamovací platformy.

 

Technologie DTS Virtual: X - modulace zvuku pro nejlepší výsledek

Technologie DTS Virtual: X™ si hravě poradí s každým šumem. Každou důležitou konverzaci dovede bezpečně až k vaším uším. Žádné slovo vám neunikne. Zároveň si můžete dopřát skvělou čistotu zvuku i při vyšší hlasitosti. Připravte se na 3D zvukové zážitky, které vás pohltí.

 

Sportovní mód: Přenese vás na stadion

Televize se po detekci sportovního přenosu sama přepne do speciálního sportovního módu, který vám poskytne dojem, jako byste seděli přímo na tribuně. Užijete si sledování sportovních zápasů jako nikdy předtím.

 

Herní režim: Zvýší šanci na výhru

V cestě za vítězstvím vás už nic nezastaví. Staňte se jedničkou díky hernímu módu, se kterým budou akce plynulé a scény jasnější. Zpoždění vstupu je sníženo až na 20 ms, tudíž je každý stisk na ovladači vaší konzole prakticky ihned převeden v činy přímo ve hře. Žádný okamžik vám neuteče.

 

AI Upscaler: Inteligentní zobrazení

Technologie umělé inteligence nastavuje automaticky obraz v reálném čase a optimalizuje kvalitu zobrazení. Zaručuje tak nejjemnější obraz a pohyb i při zhoršeném signálu.

 

Rychlý operační systém VIDAA

Než napočítáte do … jedné. Operační systém VIDAA spustí televizi za neuvěřitelných 1,7 sekundy. Kromě rychlosti vás VIDAA U5.0 překvapí také intuitivním uživatelským rozhraním a možností personalizace. VIDAA podporuje služby: Netflix, YouTube a YouTube Kids, Disney+, Facebook Watch, Voyo, Lepší TV, Sledování TV, Apple TV+ a Antik TV. Některé potěší i Amazon Prime video a fotbalové fanoušky rozhodně i FIFA+.

 

Ovládání hlasem

Televizor můžete ovládat hlasem prostřednictvím dálkového ovladače bez složitých nastavení. Stačí stisknout tlačítko mikrofonu a ovládat televizor.

 

Buďte ve spojení

Připojte obrazovku k internetu a užijte si moře zábavy ve velkém formátu. Prohlédněte si nejnovější zprávy na internetu, poslouchejte hudbu nebo kontrolujte výsledek zápasu vašeho oblíbeného týmu. Přes Bluetooth můžete také televizi bezdrátově připojit ke sluchátkům či reproduktorům.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou