NEJ VÍKENDU: Ke koruně pro nejlepšího střelce tentokrát bylo třeba sedm gólů v zápase

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

15:0 TJ Družstevník Vstiš - SK Hradec 1946 B

16:1 Sokol Borotín - SK Červený Kůň

15:0 Mokré - Týn nad Vltavou B

VENKU

0:11 TJ Sokol Úhonice - TJ Sokol Jeneč B

 

DIVOČINY VÍKENDU - 5 ČK

V zápase Tlučné se Smíchovem Plzeň v I.A třídě sudí Kraus rozdal hned pět červených karet. Dvě z nich pro domácího trenéra a vedoucího mužstva a tři pro hráče v poli. Ze zápasu máme reportáž, ohlasy koučů i videosestřih.  

 

STŘELEC VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

PETR ŠTUMBAUER nasázel o víkendu nejvíce gólů ze všech hráčů v republice. Pomohl mu k tomu výkon Mokrého, které semlelo rezervu Týna nad Vltavou patnácti brankami. 

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 850 diváků

Na utkání ČFL sk. B mezi Arsenalem Česká Lípa a Ústí nad Orlicí přišlo 850 fanoušků! Hosté utkání zvládli lépe díky Chodorově brance

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

9:7 FK Nová Role - TJ Vojkovice nad Ohří

Po půli byl stav 4:3, brankostroj na obou stranách se nezastavil ani po přestávce. Domácí o své výhře rozhodli góly z 88. a 90. minuty.

 

6:6  TJ Sokol Lučice B - TJ Sokol Lípa B

Domácí promrhali náskok 5:1 z prvního poločasu! Druhý poločas totiž patřil béčku Lípy a byla z toho divoká remíza 6:6.  

 

5:6 FK Borek - Dolní Dvořiště 

To byl souboj! Divokou výhru hostů 6:5 vystřelil čtyřmi brankami Urazil, Borku Hájkovy tři góly nestačily. Hosté zápas I.A třídy zvládli i přesto, že hráli od 31. minuty v oslabení! Ze zápasu máme fotky, report i ohlasy z obou táborů.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou