POHÁR SKFS: Lány překvapily a vyřadily z poháru SK Rakovník!

0

Lány, které nastupují k zápasům v I.B třídě skup. A, na svém kvalitním hřišti přivítaly o soutěž výše hrající SK Rakovník. Hosté byli favoritem, ale v improvizované sestavě se na hřišti domácího celku dlouho hledali a do poločasu šli s jednogólovým mankem. Druhý poločas už byl z jejich strany lepší a utkání šlo do penalt, kde se štěstí přiklonilo k domácím. Utkání si můžete prohlédnout v galerii od Davida Svobody.

Středa, 13. září od 17:00 hod., stadion SK Lány

 

SK Lány - SK Rakovník 3:2 po pen. (2:1)

 

Branky: 9. Paluba a 22. Mušálek - 37. Červený a 68. Broum.

 

Lány: Javůrek - Matějka, Kedroň, Cafourek (62. Petr), Bejbl (71. Jan Burger), Slezák, Putík, Paluba, Matějka (75. Jakub Burger), Rušálek, Rus (46. Buršík). Trenér: Jaroslav Cafourek.

 

SKR: Pešek - Mezei (62. Broum), Šindler, Kýzl, Kotaska (75. Vydra), Alexij (62. T. Pavlík), Wajshajtl, Rýgl, Sabo, Červený, Bohatý. Trenér: Jaroslav Hamouz.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou