Pomezní dal vedoucímu mužstva hlavičku, tým pak odmítl v zápase pokračovat

0

Zápas mezi Buškovicemi B a Podlesím v lounské III. třídě se nedohrál po incidentu z poločasové přestávky.

Kuriózní situace stála za dalším předčasným ukončením zápasu této sezóny. "O poločasové přestávce při odchodu do kabin byl napaden vedoucí mužstva Ročova asistentem rozhodčího Hlavatým. Po tomto incidentu mužstvo Ročova odmítlo nastoupit do druhého poločasu," popsal sudí. Asistentem byl v tomto případě laik, kterého k zápasu III. třídy dodalo domácí mužstvo.

 

A jak ke střetu vedoucího s pomezním došlo? K tomu se vyjádřili domácí: "O poločasové přestávce, kdy došlo ke slovní výměně mezi vedoucího mužstva Ročova a pomezním, se dohrávala situace ze 16. minuty, kdy asistent rozhodčího neodmával ofsajd. Ale hlavní rozhodčí celou situaci dobře viděl a ofsajd odpískal. Vedoucí hostujícího mužstva začal slovně napadat pomezního. Celá situace byla zklidněna hlavním rozhodčím a utkání pokračovalo celý poločas v poklidu," stojí v pozápasové zprávě. "Po ukončení prvního poločasu se vydal vedoucí mužstva hostí směrem k šatnám, zhruba v polovině hřiště uhnul a šel směrem k pomeznímu. Opětovně ho verbálně napadal a pomezní se vydal naproti vedoucímu a začal na něj pokřikovat zpět a ať se na nej "vyse*e" a jde si to mávat sám. Vedoucí mužstva ho chytil za bradu, pomezní se mu vysmekl a chtěl odejít. Vedoucí hostujícího mužstva se po něm ohnal, načež už se po něm asistent rozhodčího ohnal a dal mu hlavičku." 

 

Utkání tak poté, co Ročov odmítl nastoupit do pokračování zápasu, bylo po bezbrankovém prvním poločase ukončeno.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou