HVĚZDY V PRALESE: René Bolf kopl ležícího soupeře do hlavy a pakoval se pod sprchy

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo v dosavadním průběhu sezóny?

Ve velké chuti je v úvodu fotbalového podzimu bývalý záložník Plzně či Bohemians Ferenc Róth, ve III. třídě na Klatovsku dal za Železnou Rudu ve dvou zápasech už osm gólů! Nabito má i sedmačtyřicetiletý dvojnásobný mistr ligy se Spartou Radim Holub, za dva mače dal za Dřenice čtyři branky. Stejnou porci zvládl Zbyněk Pospěch v I.A třídě Moravskoslezského kraje, který nosí dres Mokrých Lazců. Zatím je na čele tabulky střelců. A čtyři góly v sezóně už dal i Peter Grajciar (Koloveč, I.A třída).

Třemi brankami už se předvedl David Kalivoda (Tři Dvory), Tomáš Čížek (Držkov) a Jakub Podaný (Hřebeč).

Za Vykáň hraje na Nymbursku Lukáš Jarolím a radoval se dvakrát. Nučicím pomohl dvěma góly Radek Šírl, Tochovicím zase v krajském přeboru Miroslav Slepička. Za Lety jednou skóroval Jaroslav Černý. V ČFL pokračuje Miroslav Stoch a ani on už nemá v kolonce vstřelených branek nulu. Za Černolice se prosadil bývalý gólman Liberce či Sparty David Bičík.

Červenou kartu vyfasoval účastník EURA 2004 René Bolf. Sudí popsal jeho zákrok jako hrubé nesportovní chování. „Kopnutí do ležícího soupeře, do hlavy mimo souboj o míč v nepřerušené hře, soupeř utrpěl krvavé zranění na hlavě, po ošetření hráč utkání dohrál.“ Vigantice ale zápas proti Valašské Polance přesto zvládly. V deseti se jim totiž zápas povedlo otočit, rozhodující gól vstřelil exbaníkovec Tomáš Mičola.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou