Získejte za svou aktivitu na našem webu hodnotné ceny od Hisense

0

Společnost Hisense se stává i pro podzimní část nové fotbalové sezóny partnerem oblíbené Sestavy kola. Tato společnost připravila pro vás, naše čtenáře a fotbalové fanoušky spoustu cen ve formě chytrých 4K televizorů, zvukových lišt i malých domácích spotřebičů. Přečtěte si informace, jak se k výhrám dostat.

Výherci Hisense hráče kola získají hodnotné ceny

Jak parádní ceny od Hisense na fotbalunas.cz vyhrát? Protože se Hisense stává oficiálním partnerem oblíbených Sestav kola (a rovněž Sestav podzimu, které po podzimní části představí nejlepší hráče fotbalového podzimu), právě jejich vítězové se mohou těšit na hodnotné ceny. Z vítězů sestav kola vylosujeme v průběhu výherce, na které bude čekat například 4K televize. Je tu tedy další motivace se do sestavy kola nejen dostat, ale také vyhrát hlasovaní. Řekněte fanouškům v klubu, že Hisense a fotbalunas.cz budou rozdělovat ceny v hodnotě několik desítek tisíc korun a že se tedy vyplatí třeba o takovou televizi v hlasování rozhodně zabojovat. Do klubovny či fotbalové šatny se nová QLED televize nebo pořádné ozvučení vždycky hodí. 

 

Hisense se zároveň stal prvním partnerem konceptu odměn za aktivity na webu fotbalunas.cz 

A to znamená další balík cen, které na vás čekají. Televize, soundbary a jiné elektronické spotřebiče můžete vyhrát tedy nejen jako hráč kola, ale také se k nim přiblížit svojí aktivitou na webu. U přispěvatelů evidujeme bodové konto, na které se vám budou načítat body za posílání fotek ze zápasů, reportů nebo ohlasů. O stavu zisku bodů budeme informovat samostatnými články. A stranou samozřejmě nezůstane ani naše populární tip liga. Rozhodně doporučujeme o víkendu nažhavit fotoaparáty a vyrazit na jarní lov bodů. Kdo nebude fotit, může sklidit body za ohlasy k utkání, nebo rovnou celý report.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou