Tým SK Boršice pořádá velké oslavy fotbalu. Součástí je i zápas Krajského přeboru s lídrem tabulky!!

0

SK Boršice pořádá v sobotu 17.června 2023 oslavu výročí 90ti let fotbalu v Boršicích. Přijeďte do Boršic na fotbalový stadionem na celodenní program. Součástí je i zápas Krajského přeboru!

V obci na Zlínsku hraje fotbal velkou roli a hodně fanoušků se na něj chodí pravidelně dívat. „Můj sen je oslavit v klubu 100 let, takže manželka asi nebude moc nadšena, že si tak dlouho budu něco na hřišti dokazovat. Necháme se překvapit, jaká bude realita,“ přiznává se kapitán týmu Tomáš Ohnutek.

 

Fotbal v SK Boršice zažil pády i vzestupy ale vždycky měli pro fotbal to správné zapálení. To nám taky potvrzuje již zmíněný Ohnutek:

„V Boršicích hraji snad osmou sezónu, zažil jsem útok na divizi, několikrát jsme byli za sebou na druhém místě, ale taky jsem zažil pády, krach, debakly a zase se muselo jet na novo, ale vždy se tady fotbal v krajském přeboru udržel a vždy tu byla skvělá parta, kterou opustit nechceš.“

 

Velká sláva ve fotbalové obci začíná již v 10hodin ráno a to utkáním mezi domácím týmem a lídrem tabulky FC Strání. K nadcházejícímu utkání a shrnutí sezóny se vyjádřil hlavní kouč Pavel Kučera:

„Na začátku sezony jsme na sebe kladli větší cíle, ale bohužel se nám sezona moc nepovedla. Hlavní však je, že jsme zvládli důležité zápasy a zůstáváme účastníky krajského přeboru i další sezonu. Teď nás čeká poslední zápas se Stráním, které si bez větších problémů a s předstihem zajistilo postup do Divize. Se sezonou bychom se chtěli rozloučit se ctí, a pokud se nám podaří utkání odehrát kompaktně a s maximálním nasazením, tak věřím, že můžeme favorita potrápit, i když nám budou někteří důležití hráči chybět. Věřím, že naši chuť po vítězství umocní i oslava výročí 90. let fotbalu v Boršicích, která se bude konat v sobotu po zápase.“

 

Poslední kolo Krajského přeboru tedy v Boršicích odstartuje velkou slávu, která pokračuje dalším fotbalovým utkáním.

 

O půl jedné pak zápas odehraje totiž i domácí dorost, který patří do Krajské soutěže. Jeho soupeři budou TJ FS Napajedla. Muže z Napajedel známe taky z KP ve Zlínském kraji. Jsou mladší ročníky taky tak dobré?

 

Od 15:00 se pak můžeme těšit i na zahájení turnaje přípravek, které budou hrát o POHÁR starosty obce.

 

Největší atrakcí kolem čtvrté hodiny bude rozhodně autogramiáda prvoligového Petra Reinberka, známého z týmu FC Slovácko!

 

Na večer si pak můžete užít skvělé rockové kapely.

 

Nechybí ani další atrakce jako skákací hrad, malování na obličej, soutěže se skvělými cenami a dokonce pivní slavnosti.

 

Fotbalový den v jednom z týmů KP je již tuto sobotu!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou