Tomáš Rosický brankářem! Ve III. třídě udržel nulu, chytil i penaltu!

0

Pravidelný přehled "Hvězdy v pralese" samozřejmě  i tento týden opět přineseme. Ale výkon Tomáše Rosického jakožto gólmana Šestajovic vyzdvihujeme už nyní!

Tomáš Rosický má v roli sportovního ředitele nakročeno se Spartou k velkému úspěchu v podobě mistrovského titulu. A příjemné období si rozhodl ještě více okořenit, podruhé v sezóně totiž nastoupil v utkání III. třídy Praha - východ. A pozor, opět v roli brankáře!

 

Osmé Šestajovice hostily lídra skupiny, rezervu Klecan. Rosický se tak v bráně měl co ohánět a předvedl výborný výkon! V prvním poločase dokonce lapil penaltu druhému nejlepšímu střelci soutěže Jakubu Dvořákovi. A protože ani domácí za devadesát minut gól nevstřelili, kopal se penaltový rozstřel o bonusový bod.

 

V něm sice Rosický opět jednu penaltu chytil, ale hostující gólman si proti šestajovickým střelcům vedl ještě o kousek lépe a výhru po penaltách tak braly Klecany B.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou