Zajímavosti víkendu

0

I tento víkend se toho na fotbalových hříštích v Královehradeckém kraji dělo spoustu zajímavého! Podrobnosti najdete v našem článku 

 

Neuvěřitelný zápas ve Vysoké!

Ten kdo přijel na zápas do Vysoké určitě nelitoval. Domácím vyšla první půle, když po dvou brankách Mikušíka a jednom přesném zásahu Ondřeje Ujece vedla 3:0. Vstup do druhé půle měli domácí také parádní, když v 60. minutě vedli už 5:1, dvakrát se trefil Ondřej Ujec a zkompletoval tak svůj hattrick.

 

Ovšem posledních 15 minut úplně změnilo vývoj zápasu, když Dobruška dokázala srovnat na 5:5! V penaltové loterii nakonec byli úspěšnější domácí, kterým bod navíc vychytal Pšenička.

 

 

Rezervy Slavie a Cidliny na jaře potvrzují svoji dominanci.

Slavia B po druhé dokázala vyhrát 7:0 a pokračuje tak ve své cestě za postupem. Za pět jarních zápasů mají neuvěřitelné skóre 31:0. Podobně na tom je Cidlina B, která v I.B třídě skupině A má na druhé Skřivany náskok neuvěřitelných 17 bodů a v sezóně ještě neprohrála, jejich jarní skóre 18:0 hovoří za vše!

 

 

O víkendu bylo k vidění i několik debaklů!

Největší schytal Kostelec, který zavítal na hřiště Chlumce a domů si odvezl nášup 11:1. Za domácí řádil Jiří Kučera, který se trefil dvakrát a u tří branek asistoval.

 

Vysokou výhru si připsal i první tým Slavie, který až překvapivě jasně porazil ve šlágru kola Týniště 7:1. Zajímavostí zápasu je hattrick Adama Novotného, který ještě na podzim v Týništi působil.

 

Stejným poměrem vyhrály i Lázně Bělohrad, které doma porazili 7:1 Lokomotivu Hradec Králové. I v tomto zápase byl třígólový střelec Jakub Loner. Pokud tým Tomáše Marka zvládne dohrávku s Třebší B, tak se posune na první místo! 

 

S chutí si zastřílelo i České Meziříčí, které doma uštědřilo "kanára" Hronovu a již zmíněná rezerva Slavie, která v Hradeckém derby porazila 7:0 Malšovice.

 

V I. B třídě skupině A se dařilo Skřivanům, které porazily Nepolisy 7:0.

 

 

Třebeš přišla o svoji jarní neprůstřelnost

Poprvé na jaře musel míč ze sítě lovit gólman Třebše Mikuláš Heřman, kterého krásnou trefou překonal rychnovský Zajíček. V Třebši ale určitě není důvod k smutku, protože si připsala další výhru a pomalu se dotahuje na přední příčky.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou