HVĚZDY V PRALESE: David Lafata se trefil v pátém utkání v řadě

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Největší pozornost o víkendu přilákal start Pavla Horvátha a Marka Bakoše za FC Křimice v plzeňské I.A třídě. Ti doplnili dalšího exligového borce Pavla Fořta. A jak si vedli? Bakoš odehrál celý zápas a skóroval. Horváth odehrál 48 minut, pak pustil na plac právě Fořta. A ten stihl dvakrát vsítit. 

 

Richard Kalod (38 let, ex Žižkov, Dynamo ČB) dal o víkendu také dvě branky a rozhodl o výhře Viktorie Vestec nad béčkem Slanýho. Ze zápasu máme report i ohlasy, hostující zástupce měl co říct k výkonu rozhodčích…

 

Přímou bitvu o první místo zvládly v OP Praha-východ lépe Červené Janovice. K výhře nad nyní druhým Suchdolem přispěl brankou Martin Jiránek, celý zápas odehrál i Tomáš Řepka. Zajímavostí je, že Štěpán Kacafírek, jeden z nejlepších střelců České republiky v mezisoutěžních porovnáních posledních let, už na jaře není součástí týmu Janovic (hraje v základní sestavě Benešova v ČFL), ale přesto ho v pořadí kanonýrů OP Prahy-východ nejspíš do konce ročníku nikdo nepřekoná.

 

Poprvé na jaře skóroval v I.A třídě vigantický Milan Baroš. Jeho gól ale neodvrátil porážku. Střeleckou formu prokazuje David Lafata, který už se za Olešník v krajském přeboru Jihočeského kraje naopak trefil v jarní části už v pátém utkání po sobě!

 

Exligový Tomáš Klinka vsítil hattrick za Zlatníky. V týmu s ním hrajou i dva Markové Kinclové – neboli známý otec se svým synem.

 

Jednou brankou se o víkendu prosadil Petr Pavlík (Zásmuky, OP), Miroslav Slepička (Chlumec, I. A třída), Radek Dosoudil (Krnsko, OP), Karel Piták (Xaverov, I. A třída), Tomáš Hájovský (Břasy, OP), Zbyněk Pospěch (Mokré Lazce, I. A třída), Tomáš Jablonský (Hřebeč, KP), Peter Grajciar (Koloveč, I. B třída), bývalý gólman Sigmy Zdeněk Zlámal (Kožušany, I. B třída) nebo Petr Nerad, který hraje za céčko Povltavské fotbalové akademie spolu s Luďkem Straceným.

 

O víkendu nastoupili i takoví borci jako Jiří Štajner nebo třeba Jiří Novotný, do statistik se ale tentokrát nezapsali.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou