Poznejte našeho nového partnera, technologickou společnost Hisense, díky které se bude hrát o ceny za 200 tisíc korun

0

Máme pro vás novinky! Navázali jsme spolupráci se společností Hisense, která se stává pro jarní i podzimní fotbalovou sezónu partnerem oblíbené Sestavy kola. Tato společnost připravila pro vás, naše čtenáře a fotbalové fanoušky spoustu cen ve formě chytrých 4K televizorů a zvukových lišt i malých domácích spotřebičů. Přečtěte si první informace, jak se k výhrám dostat.

Připravujeme i seriál s radami odborníka, který vysvětlí, na co si dát pozor při výběru televizoru, jeho dopravy a instalace i jak získat co nejvíc z obrazových a zvukových funkcí, abyste si naplno užili sledování fotbalových přenosů, filmů a seriálů a případně i hraní her.

 

 

A teď pár slov o společnosti Hisense

 

Hisense je předním výrobcem inovativního sortimentu technologických produktů, které výrazně zasahují do mnoha oborů spotřební elektroniky včetně chytrých televizorů, soundbarů, domácích spotřebičů a klimatizací. Za více než 50 let existence vyrostl Hisense v globální společnost s přítomností ve 160 zemích. Zaměřuje se na nejnovější technologické trendy a vyvíjí inovativní a uživatelsky vstřícná řešení, která pomohou díky smysluplným technologiím výrazně zvýšit kvalitu i vašeho života. 

 

Společnost Hisense je aktuálně celosvětově druhým největším dodavatelem televizorů, mezi nimiž najdete smart 4K TV se všemi typy obrazovek (ULED, QLED, OLED a mini-LED) a s luxusně plynulým a dokonalým obrazem i v rychlých scénách. Ohromí vás prostorovým zvukem a profesionálním herním módem, sportovním či filmařským režimem. Televizory Hisense běží na rychlé a intuitivní vlastní platformě VIDAA a mají přednastavené nebo podporují všechny zajímavé aplikace a streamovací platformy. A také významné kinotechnologie jako Dolby Vision, Dolby Atmos nebo DTS:X, takže zazáří i tehdy, když na nich budete přehrávat kvalitní vlastní obsah ve 4K. Hisense je však také průkopníkem v kategorii nejpokročilejších laserových TV s futuristickou projekční technologií na ultrakrátkou vzdálenost až se třemi laserovými paprsky. 

 

Hisense je jedničkou na tuzemském trhu vícedveřových, tzv. multidoor chladniček se dveřmi do kříže i French Door chladniček se dvěma dvířky a mrazicími zásuvkami. Překvapí vás technologiemi i technickými řešeními pro udržování potravin v perfektní kondici, ale také praktickým vnitřním uspořádáním. Bonbonkem je pak flexibilita – u řady chladniček totiž můžete část nebo celý mrazicí prostor podle potřeby proměnit v dodatečnou chladicí zónu pro čerstvé potraviny nebo nápoje. Ohromí vás i zvenku - čistým designem a v mnoha případech dávkovačem ledu, ledové tříště nebo chladné vody.

 

V nabídce značky Hisense najdete i další velké spotřebiče, konkrétně pokročilé pračky, sušičky a pračko-sušičky nebo malé domácí spotřebiče jako jsou smart tyčové vysavače. Nabídka se stále rozšiřuje. 

 

Hisense je spojený nejen s technologiemi, ale i se sportem. Je oficiálním partnerem prestižních prvoligových fotbalových klubů Paris Saint-Germain a FC Inter Milan, partnerem přední e-sportové organizace FNATIC a prvoligového fotbalového klubu SK Slavia Praha. Hisense byl oficiálním partnerem nedávného mistrovství světa (2022) i mistrovství Evropy (2021) ve fotbale a oficiálním sponzorem MS v ženském fotbale (Women EURO 2022). Pro sezónu 2023/2024 je partnerem i našeho webu www.fotbalunas.cz.

 

 

Výherci Hisense hráče kola a nejaktivnější přispěvovatelé na webu získají odměny za 200 tisíc korun 

 

Jak parádní ceny od Hisense na fotbalunas.cz vyhrát? Protože se Hisense stává oficiálním partnerem oblíbených Sestav kola (a rovněž Sestav roku a Sestav podzimu), právě jejich vítězové se mohou těšit v průběhu celého roku 2023 na hodnotné ceny. Každý měsíc z vítězů sestav kola vylosujeme výherce, na kterého bude čekat například 4K televize. Je tu tedy další motivace se do sestavy kola nejen dostat, ale také vyhrát hlasovaní. Řekněte fanouškům v klubu, že Hisense a fotbalunas.cz budou rozdělovat ceny v hodnotě 200 tisíc korun a že se tedy vyplatí třeba o takovou televizi v hlasování rozhodně zabojovat. Do klubovny či fotbalové šatny se nová QLED televize nebo pořádné ozvučení vždycky hodí. 

 

 

Hisense se zároveň stává prvním partnerem konceptu odměn za aktivity na webu fotbalunas.cz 

 

A to znamená další balík cen, které na vás čekají. Televize, soundbary a jiné elektronické spotřebiče můžete vyhrát tedy nejen jako hráč kola, ale také se k nim přiblížit svojí aktivitou na webu. Velice brzo najdete ve svém uživatelském profilu bodové konto, na které se vám budou automaticky načítat body za posílání fotek ze zápasů, reportů, ohlasů nebo vedení zbrusu nového online reportu, který představíme do konce března. A stranou samozřejmě nezůstane ani naše populární tip liga. Se sbíraním bodů není každopádne na co čekat, protože vaše aktivity obodujeme i zpětně. Rozhodně doporučujeme o víkendu nažhavit fotoaparáty a vyrazit na jarní lov bodů. Kdo nebude fotit, může sklidit body za ohlasy k utkání, nebo rovnou celý report. Z možností, kde body nasbírat, to ale rozhodně není všechno - sledujte další články, ve kterých je všechny přiblížíme a také představíme ostaní partnery, kteří vloží do banku jiné a neméně zajímavé odměny. Bude opravdu z čeho výbírat, máte se na co těšit!   

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou