Jaro se pomalu probouzí a spolu s ním také 17. kolo krajského přeboru! Jak se týmům dařilo během zimní přestávky?

0

První jarní mistrovské utkání odstartuje již v sobotu 11. 3. Fotbalisté týmu FC Horky vyzvou soupeře z vrchních řad tabulky FC Velim. Jak se týmům dařilo během zimní přípravy? Který mančaft nejvíce posílil kádr a jakým způsobem probíhala zimní tréninková jednotka? To vše v našem článku.

Lídrem podzimní části tabulky je tým SK Sokoleč, v těsném závěsu jsou Nespeky a hned za nimi Hřebeč.  Na opačné straně tabulky se nachází tým SK Průhonice, který na předposlední Doksy ztrácí tři body. Soutěž rozhodně nemá jasného favorita, a tak můžeme očekávat zajímavá a vyrovnaná utkání.

Výsledky přípravných zápasů, nadcházející cíle, hodnocení a další důležité informace ohledně zimní přípravy očima trenérů jednotlivých týmů naleznete v galerii!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou