Mužem 15. kola se stal Jiří Tůma

0

Hlasování o nejlepšího hráče uplynulého kola, celkem s přehledem vyhrál Jiří Tůma z TJ Slavče. Za ním pak už s větším odstupem skončil Filip Červený z SK Mladé B a brankář Sokola Římov Pavel Novák.

Jiří Tůma ( TJ Slavče ) - 42% hlasů 

Střední záložník, který rozehrává většinu standartních situací. Patří k nepostradatelným hráčům TJ Slavče. V zápase proti Černému Dubu se navíc prezentoval výstavním přímým kopem do šibenice.

Filip Červený ( SK Mladé B ) - 19% hlasů

V důležitém zápase o záchranu na hřišti Včelné byl jediným střelcem zápasu. Domácí Včelná zahodila co se dalo a deset minut před koncem pak po ojedinělé akci udeřil právě Červený, který možná svému týmu vystřelil definitivní jistotu záchrany.

Pavel Novák ( TJ Sokol Římov ) - 10% hlasů

Na těžkém terénu ve Štěpánovicích čekal celý zápas na vážnější ohrožení branky. To přišlo po hodině hry, kdy proti němu kopal domácí Fiktus penaltu. Novák jeho pokus lapil a Římov tak udržel těsně vedení 1:0.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou