Tip experta 17. kolo - Jaroslav Brom z týnské Olympie hostům příliš nevěří

0

Před každým soutěžním kolem vám budeme přinášet tip experta. Jako první se této role chopil Media a PR Manager týnské Olympie Jaroslav Brom, který věří nejen Olympii, ale také dalším třem domácím celkům.

Netolice - Hradiště: tip 1

Domácí jsou sice poslední, ale u nás v Týně se předvedli v dobrém světle v ofenzivní fázi. V tomto zápase ještě zabojují o záchranu.

 

Vacov - Katovice: tip 0

Ve Vacově to nebývá jednoduché, navíc Katovice zatím nejsou na jaře v optimální formě a na první vítězství si budou muset ještě počkat.

 

Týn nad Vltavou - Milevsko B: tip 1

V Olympii máme stále postupové ambice a naplno chceme bodovat i proti béčku Milevska. Tím spíš, že na podzim jsme od něj inkasovali třígólový debakl.

 

Protivín - Mirovice: tip 1

Protivín má silný tým kolem střelce Vorla. Postavení ve druhé polovině tabulky neodpovídá jejich kvalitám a na posunu výše začnou protivínští pracovat už teď proti Mirovicím.

 

Olešník - Blatná: tip 0

Ačkoliv je Olešník jasným papírovým favoritem, zkouším překvapení. Blatná má sice poměrně nevyrovnané výkony, nyní ovšem předvede svou lepší tvář a odveze si bod.

 

Bernartice - Vimperk: tip 2

Bernartice jsou sice v tabulce před Vimperkem, Šumavané jsou však nabuzeni povzbuzeni remízou s lídrem z Lažiště a odvezou si tři body.

 

Lažiště - Vodňany: tip 1

Lažiště doma body nerozdává a Vodňany na nejlepší útok soutěže prostě stačit nebudou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou