Hráčem 19. kola okresního přeboru Kladno se stává gólman Kamenných Žehrovic Jan Zika

0

Svými zákroky vychytal nulu a dovedl tak svůj tým k vítězství nad Lidicemi 3:0. Čtenáři portálu fotbalunas.cz ho jednoznačně katapultovali do čela, když získal 50% všech hlasů a stal se tak historicky prvním "hráčem kola" okresního přeboru Kladno.

S Janem Zikou se pokusíme přinést rozhovor na našich stránkách v nejbližších dnech. Srdečně děkujeme všem, kteří hlasovali a přispěli tak k atraktivnosti a zajímavosti soutěže. Další možnost vybrat si hráče kol, a rozhodnout o tom, kdo získá tento pomyslný titul a o kom si budete chtít na našich stránkách počíst, budete mít opět po dalším odehraném kole. Pro úplnost doplním, že na druhém místě se umístil Kryštof Šulc, mladičký záložník z týmu FK Brandýsek, který svým výkonem dokázal rozhýbat celou hru Brandýsku, útočníky zásoboval skvělými přihrávkami a osm minut před koncem dokonce nahrál Strnadelovi na krásnou branku, když protáhl míč z vlastní poloviny až před šestnáctku soupeře. Třetí místo získal Jan Kopřiva z týmu SK Baník Libušín, který svojí skvělou hrou a dvěma brankami výrazně přispěl k vítězství Libušína nad Kročehlavama 4:2.

Výsledky v procentech: 1. Jan Zika 50%, 2. Kryštof Šulc 33%, 3. Jan Kopřiva 17%.

                             


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou