VIDEO: Tak takhle ne! Hráč se jak smyslů zbavený pustil pěstmi do soupeře

0

Utkání 24. kola krajského přeboru Karlovarského kraje mezi Toužimí a týmem FC Cheb mělo nechutný závěr. Domácí vedli 3:2, když se hostující hráč pustil do jednoho z domácích fotbalistů.

V závěru utkání týmů ze spodku tabulky domácí drželi jednogólový náskok, do souboje na polovině hřiště šel domácí Dvořák a svého soupeře nejspíše za hranicí pravidel atakoval loktem. Rozhodčí faul ale neodpískal a roli zběsilého mstitele si zabral chebský Petr Sedlák. Nejzkušenější a nejstarší hráč na place v pokračující hře chytil soupeře zezadu, svalil ho na zem a pravačkou ho začal mlátit pěstí do hlavy. "Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, Fyzické napadení soupeře v nepřerušené hře. Udeření protihráče pěstí zezadu a poté opakované udeření pěstí velkou intenzitou, který již ležel na zemi," popsal sudí Sieber, který měl hned jasno o červené kartě.

 

Domácí pak měli pořádnou honičku, aby nepříčetného Sedláka odtáhli od napadeného spoluhráče. Ten se ale jen tak nechtěl vzdát a ještě vyběhl proti toužimskému kapitánovi, v dalším řádění mu ve výsledku zabránil až jeden z pomezních rozhodčích, který se hráče doslova pověsil a situace se následně zklidnila. Rozhodčí vyloučili i jednoho z domácích hráčů za zapojení se do vypjatého momentu utkání.

 

Napadený Dvořák bohužel se zraněním na hlavě musel vyhledat lékaře. "Nečekal bych, že se něčeho takového na hřiště dožiju a co hůř, že budu obětí," kroutil po ošetření v nemocnici nechápavě hlavou.

 

VIDEO ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou