NEJ VÍKENDU: Deset gólů jednoho střelce při výhře 11:3? Tak to klobouk dolů!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU 

TJ Lysovice - TJ Sokol Bohdalice B 17:0

FK Havraň - FK Kostomlaty pod Milešovkou 1:15

 

STŘELEC VÍKENDU - 10 branek

Tohle se vidí málokdy. V litoměřické III. třídě se domácí SK Liběšice B utkaly s Vědomicemi. Prohrály jasně 3:11 a to hlavně přičiněním jednoho jediného fotbalisty. Vědomický David Bláža totiž nastřílel neskutečných deset branek. Do jeho kanonády se na straně Vědomic vložil jen jeden jeho spoluhráč, zbytek branek vyšel na Blážu. Bláža se díky tomu s 45 brankami v sezóně vyšvihl na čelo tabulky střelců soutěže.

 

DIVOČINA VÍKENDU – 4 ČERVENÉ KARTY V ZÁPASE

Jenom jedno utkání v celé České republice přineslo hned čtyři vyloučení, po dvou na každé straně. Stalo se tak v utkání mezi Chanovicemi a Sokolem Blovice. Všichni čtyři hráči byli vyloučeni v různých časech po inkasované žluté kartě, rekordmanem byl v tomto ohledu domácí Šabek, který nastoupil do hry v 64. minutě, v 81. minutě dostal první žlutou, v 84. minutě druhou a mohl jít zase mimo hřiště...

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 700 DIVÁKŮ na ROZEHNALA A SPOL.

Podle zápisu z utkání navštívalo 700 diváků utkání v olomoucké I.B třídě mezi Kožušany a Velkou Bystřicí. Důvodem jistě mohlo být i to, že na obou stranách se pohybovali bývalí profíci. Za domácí nastoupil David Rozehnal, za hosty Vít Schulmeister nebo Ladislav Onofrej. Bystřice prohrávala po půli 0:1, pak ale do 67. minuty nasázela pět branek a bylo po zápase.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou