VIDEO: Hezčí než od Schicka? Hráč vstřelil krásný gól z poloviny hřiště!

0

Hráč SK Čkyně Gustav Bujok se v zápase I.A třídy Jihočeského kraje prosadil parádním gólem. Vyběhnutého brankáře pokořil střelou z poloviny hřiště. Branka se navíc ukázala jako vítězná. Jak se vám gól líbí a jak branku sám hráč komentoval?

Běžela 67. minuta zápasu mezi domácí Planou a hostující Čkyní (report s ohlasy ZDE). Čkyně se při svém vedení 1:0 spíše bránila, když se na polovině hřiště dostal k míči Gustav Bujok, hráč hostujícího týmu. A předvedl parádní kousek. Všimnul si, že domácí brankář je daleko před svou bránou a tak zkusil štěstí dalekonosným nákopem. A provedl to dokonale, míč zaplul přesně pod břevno, gólman se natahoval marně. Asi všem se v tu chvíli připomněla slavná trefa Patrika Schicka proti Skotsku na EURO 2021.

 

"Není k tomu moc co dodat, takhle já to prostě kopu," se smíchem a nadsázkou komentoval svůj nevšední gól střelec branky Bujok.  "Po odkopu jsem šel do souboje se stoperem, balón propadl a když jsem se dostal k míči, tak jsem viděl, že je gólman venku, tak jsem si řekl, že bude lepší to zkusit, než běžet přes celou půlku. A ono to tam padlo," přiblížil okamžiky trefy, která už sbírá ohlasy na sociálních sítích, sám střelec. Ten navíc dodal, že podobný kousek už v zápase jednou zkusil, v letošním přípravném utkání B týmu Čkyně chtěl vyběhnutého brankáře překvapit střelou z trestného kopu, tehdy se ale gólman stihnul vrátit včas.

 

Který gól se vám líbí víc? Ta Gustava Bujoka, nebo Patrika Schicka? "Samozřejmě, že mě se víc líbí ten můj, ale objektivně byl hezčí ten Patrikův. Moc mu fandím a snad jich dá ještě hodně podobných," vzkazuje na dálku Bujok českému kanonýrovi.

 

GUSTAV BUJOK

 

PATRIK SCHICK

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou