TJ Družstevník Bory - TJ Sokol Bobrová na ČT Sport

0
TJ Družstevník Bory s týmem TJ Sokol Bobrová vysílá živě v neděli 24. dubna od 10:45 televizní stanice ČT sport. Do Borů totiž zavítá společný projekt Fotbalové asociace České republiky (FAČR) a České televize nazvaný Můj fotbal živě.

 

Součástí televizního přenosu budou živé vstupy před rozhovorovou stěnou jako v první lize i předtočené medailonky s hráči obou týmů. Utkání na místě zpestří fanouškům také doprovodný program, soutěže v poločase, fotbalové atrakce a dětské aktivity. Fanoušci nepřijdou ani o tradiční pozápasové zhodnocení hry na tiskové konferenci, které ho zúčastní kromě kapitánů, trenérů a předsedů klubů i ambasadoři obou mužstev. Chybět nebudou hostesky, mobilní sázková kancelář, občerstvení a profesionální sportovní komentátor.   Unikátní seriál, díky kterému se od roku 2017 na televizních obrazovkách objevují týmy z nižších soutěží, má za cíl přiblížit fotbalový život v českých obcích. Často právě na vesnicích patří víkendová fotbalová utkání ke společenské události a jsou i příčinou zdravé sousedské rivality.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou